Real Madrid vs Breogan: Tipovi, savjeti i kvote – 17.02.2022.

Dusan
16 veljače, 2022
345 Views
Real Madrid vs Breogan

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Naše prognoze utakmica bave se statistikom i procjenom ekipa, a samo rijetki portali mogu se pohvaliti da raspolažu s informacijama koje vam mi svakodnevno donosimo. Svaki dan naši eksperti demonstriraju lakoću zarađivanja na internetu. Svaki njihov tip prolazi selekciju a najbolji biramo za Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Real Madrid

Madriđani dolaze u Granadu kao veliki favoriti za osvajanje trofeja i mnogi ih vide u finalu s ljutim rivalom Barcelonom. No, završni turniri nacionalnih kupova posebni su upravo po tome što su autsajderi u prošlosti nebrojeno puta uspjeli eliminirati favorite već na startu.

Realovi košarkaši su u prosincu i siječnju bili u fenomenalnoj formi i u pravom smislu riječi pogazili su sve pred sobom, no momčad je u posljednje vrijeme u evidentnom padu forme. U ACB ligi poraženi su od Valencie (93:94), a u Euroligi prilično uvjerljivo od Fenerbahčea (51:66) i Barcelone (68:86), a u posljednjem kolu španjolskog prvenstva jedva su dobili Unicaju ( 92:91).

Trener Pablo Laso ima određenih kadrovskih problema, jer nekoliko igrača ima ozljede. Alocen je sigurno izvan terena, dok su Fernandez, Taylor i Deck pod upitnikom pa je neizvjesno koliko će igrača imati u prvom meču turnira.

Breogan

Prošlosezonski član druge lige apsolutni je hit ACB lige u tekućoj natjecateljskoj godini. Igraju dobro od početka sezone, tako da su s pravom cijelo vrijeme u gornjoj polovici ljestvice s skorom 10-9. Imali bi još bolji omjer pobjeda i poraza nego što su u posljednje vrijeme potpuno neočekivano poraženi od Obradoira i Real Betisa.

Glavni igrač i pokretačka snaga ove momčadi je bh. košarkaš Džanan Musa, koji pokušava regenerirati karijeru nakon neuspjelih pokušaja u NBA ligi i Anadolu Efesu. Po utakmici postiže 19,8 poena i 22,2 indeksna poena i najbolji je igrač ACB lige u obe kategorije.

Veliku pomoć ima u kanadskom organizatoru igre Trae Bell-Haynesu, koji u prosjeku postiže 13,6 poena, te iskusnom austrijskom krilnom centru Rashidu Mahalbašiću (11,4 poena).

Breoganove utakmice su uglavnom dinamične i dosta učinkovite, jer ova momčad tjera veliki ritam s velikim brojem posjeda pa se nerijetko ukupno postiže više od 170 poena.

Prijedlog za tipovanje

Iako Real važi za obrambeno dobro organiziranu momčad, u posljednje vrijeme nije na željenoj razini kada je u pitanju ovaj segment igre. Uz to, Breogan će nastojati ubrzati tempo kad god je to moguće, jer im se neće svidjeti sporiji ritam utakmice.

Stoga je naš prijedlog klađenja tip over na ukupan broj poena po utakmici, a bet365 nudi izvrsni tečaj od 1,9 na margini od 162,5 poena.

Prijedlog za tipovanje: 162,5 više

Tečaj: 1.9

Kladionica: bet365

Ukoliko nemate račun na Bet365 kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 25 €.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan