Real Sociedad vs Betis: Tipovi, savjeti i kvote – 15.04.2022.

Dusan
15 travnja, 2022
567 Views
Real Sociedad vs Betis

Trideset drugo kolo španjolske LaLige otvorit će se derbijem na “Reale Areni” u San Sebastianu, gdje će se sastati Real Sociedad i Betis.

Obje momčadi traže jedno od prva četiri mjesta na tabeli, što će im omogućiti nastup u europskoj eliti iduće godine, pa je osvajanje cijelog plijena u ovom dvoboju cilj i zeleno-bijelih i plavo-bijelih.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših tipstera, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Naše prognoze utakmica bave se statistikom i procjenom ekipa, a samo rijetki portali mogu se pohvaliti da raspolažu s informacijama koje vam mi svakodnevno donosimo. Svaki dan naši eksperti demonstriraju lakoću zarađivanja na internetu. Svaki njihov tip prolazi selekciju a najbolji biramo za Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Real Sociedad

Real Sociedad nije završio među četiri najbolje plasirane momčadi na tablici punih devet godina, pa bi mjesto u Top 4 bilo veliki iskorak za izabranika Imanola Alguacila.

Baski su u posljednje vrijeme u odličnoj formi i nisu izgubili u četiri kola. Štoviše, osvojili su 10 od maksimalnih 12 bodova, a u posljednja dva kola svladali su Elche (2:1) i Espanyol (1:0). Na ljestvici LaLige su na šestoj poziciji s 54 boda i imaju čak osam više od sedmoplasiranog Villareala pa su već jednom nogom u Europskoj ligi.

No, Atletico Madrid je još samo tri na 4. mjestu, pa je iz ove perspektive Liga prvaka itekako dostižna.

Glavne nade ove momčadi bit će tandem napadača Alexander Isak i Alexander Sorloth, koji će morati dobro namjestiti mete ako Real Sociedad želi osvojiti sva tri boda i tako produžiti kontinuitet dobrih igara i rezultata.

Betis

Zeleno-bijeli gotovo dvadeset godina nisu završili natjecateljsku godinu u Top 4. Posljednji put 2005. godine kada su za ovu momčad igrali slavni Brazilci Denilson i Ricardo Oliveira, a zanimljivo je da je u sastavu bio i sadašnji kapetan Joaquin tima.

Trenutno su za jednu poziciju bolji od Real Sociedada i imaju 56 bodova, a morat će skupiti što više poena, jer ih na kraju sezone čekaju dueli s Barcelonom i Real Madridom.

Betis je, kao i Real Sociedad, osvojio 10 bodova u posljednje četiri prvenstvene utakmice, a u prošlom je kolu trijumfirao na gostovanju kod Cadiza s 2:1, iako je izgubio u 58. minuti. Radost momčadi iz Seville donijeli su Cristian Tello i Borja Iglesias.

Očekivani sastavi

Real Sociedad (4-3-1-2): Remiro; Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Rico; Rafinha, Zubimendi, Merino; D Silva; Isaac, Sorloth

Betis (4-2-3-1): Bravo; Bellerin, Pezzella, Bartra, Moreno; Rodriguez, Carvalho; Canales, Fekir, Juanmi; Iglesias

Raniji susreti

Dvije momčadi su se ove sezone susrele dva puta, a Betis je oba puta bio više nego uvjerljiv. Zeleno-bijeli su trijumfirali s 4:0 i u prvenstvenom susretu i u španjolskom kupu, pa će Baski biti vrlo motivirani da se osvete Andalužanima.

Prijedlog za tipovanje

Kako obje momčadi jure za mjestom u Ligi prvaka, očekujemo da će i Real Sociedad i Betis krenuti na pobjedu, te da će od prve minute igrati otvoreno i ofenzivno. Ne vjerujemo da će se i jedni i drugi zadovoljiti jednim bodom i mišljenja smo da ćemo gledati učinkovitu i dinamičnu utakmicu.

Stoga je naš prijedlog klađenja tip over na margini od 2,5 gola na bet365.

Prijedlog za tipovanje: 2.5 goals over

Tečaj: 1.9

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan