Roma vs. Feyenoord: Tipovi, savjeti i kvote 25.05.2022.

Dusan
24 svibnja, 2022
655 Views
Roma vs. Feyenoord

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Debitantska sezona u Konferencijskoj ligi došla je do kraja. Finale će se igrati u srijedu na stadionu “Air Albania” u Tirani, a nastupit će talijanska Roma i nizozemski Feyenoord.

Momčad Josea Mourinha pokušat će osvojiti prvi europski trofej, dok momčad Rotterdama može postati prva u povijesti nogometa koja je osvojila pehare u sva tri najvažnija europska kupa.

Roma

Rimljani su od samog početka smatrani za momčad koja može doći do trona, kako zbog ugleda kluba, tako i zbog kvalitete igračkog kadra. Grupnu fazu su završili na prvom mjestu u konkurenciji Bodo/Glimta, Zorye i CSKA Sofije, iako su u Norveškoj poraženi s uvjerljivih 6:1.

Kroz eliminacijske faze postupno su podizali formu, a najbolje mečeve odigrali su u polufinalu protiv Leicestera. U Engleskoj su uspjeli ostati neporaženi, dok su trijumfirali u uzvratu na svom stadionu (1:0) pogotkom Tammya Abrahama.

Sudeći po kladionicama, Roma je blagi favorit u ovoj utakmici, jer ima iskusnije igrače i fantastičnog taktičara poput Mourinha. Portugalski izbornik ima samo jednog ozlijeđenog igrača, a to je Henrikh Mkhitaryan, dok je upitno hoće li Leonardo Spinazzola biti među starterima.

Talijanski nogometaš vratio se na teren nakon duže pauze, pa ostaje za vidjeti hoće li mu Jose dati povjerenje od prve minute.

Feyenoord

Momčad iz Rotterdama cijelu sezonu igra prekrasan nogomet i to se isplatilo. Feyenoord njeguje napadački stil, s puno intenziteta i golova, a malo je onih koji nisu uživali u igrama nizozemske momčadi u tekućoj natjecateljskoj godini.

U nokaut fazi Konferencijske lige eliminirali su Partizan, Slaviju iz Praga i francuski Marseille, a u pet od šest utakmica zabili su dva ili više golova. Samo u uzvratu polufinala protiv francuskog predstavnika nisu zabili gol, ali im je rezultat iz prvog susreta išao u prilog.

Feyenoord ima dva od tri najbolja strijelca u ovom europskom natjecanju. Najviše je postigao Cyriel Dessers, čak 10, dok je na trećem mjestu Luis Sinisterra sa 6. Ovaj tandem je glavna napadačka snaga nizozemske momčadi, a veliki hendikep mogao bi biti izostanak ozlijeđenog glavnog kreativca Orkuna Kokcua, koji se ozlijedio u posljednjoj ligaškoj utakmici.

Turčin je najbolji asistent momčadi ove sezone i igrač s najpreciznijim dodavanjima, pa bi u slučaju da ne igra Jens Toornstra mogao krenuti od prve minute.

Očekivani sastavi

Roma (3-4-1-2): Patricio; Ibanez, Smalling, Mancini; Zalewski, Oliveira, Cristante, Karsdorp; Pellegrini; Abraham, Zaniolo

Feyenoord (4-3-3): Marciano; Malezija, Senesi, Trauner, Geertruida; Til, Aursners, Toornstra; Sinisterra, Nelson, Dessers

Prijedlog za tipovanje

Prednost u ovoj utakmici dajemo nogometašima Rome. Jose Mourinho je genije za ovakve utakmice i sigurni smo da će pripremiti savršenu taktiku za ovaj okršaj. Mišljenja smo da su Rimljani bliže trofeju i stoga je naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice pobjeda Rome.

Prijedlog za tipovanje: Roma

Tečaj: 2.33

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan