Rusija vs Nizozemska: Tipovi, savjeti i kvote – 24.02.2022.

Dusan
24 veljače, 2022
444 Views
Rusija vs Nizozemska

Sljedećih nekoliko dana rezervirani su za februarski kvalifikacijski prozor za FIBA ​​Svjetsko prvenstvo 2023. godine, a reprezentacija Rusije će prvi meč igrati u Permu protiv Nizozemske. U ovom prozoru, kao što je to bio slučaj u studenom, selektori neće moći računati na igrače koji će igrati u Euroligi.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Naše prognoze utakmica bave se statistikom i procjenom ekipa, a samo rijetki portali mogu se pohvaliti da raspolažu s informacijama koje vam mi svakodnevno donosimo. Svaki dan naši eksperti demonstriraju lakoću zarađivanja na internetu. Svaki njihov tip prolazi selekciju a najbolji biramo za Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Rusija

Ruska reprezentacija dobro je otvorila ovu fazu kvalifikacija. Iskoristili su povoljan raspored i činjenicu da su oba susreta odigrali kod kuće u studenom. Uvjerljivo su pobijedili Italiju (92:78) i Island (89:65), a treći susret zaredom igrat će kod kuće, dok poslije imaju tri vezana gostovanja.

Podsjetimo, ruska reprezentacija prije početka ovih kvalifikacija promijenila je izbornika i dogovorila suradnju sa srpskim izbornikom Zoranom Lukićem, koji već duže vrijeme radi kao trener momčadi Nizhny Novgorod. Srbin je dobro upoznat s zbivanjima u ruskoj košarci i do sada se pokazao kao izvrstan izbor.

On neće moći računati na ruske igrače koji nastupaju za CSKA, Zenit i Unics, jer imaju klupske obaveze, ali bez obzira na taj hendikep, u studenom se pokazalo da je baza ruskih igrača dovoljno velika da pokrije kvalifikacijski ciklus.

Nizozemska

Nizozemci su, pak, dijametralno suprotno otvorili ove kvalifikacije i u oba susreta poraženi. Prvo kod kuće od Islanda (77:79), kojeg su Rusi nekoliko dana kasnije deklasirali, te od Talijana u gostima (75:73).

Ova generacija nije baš talentirana i njihovi najbolji igrači ne igraju u ozbiljnijim ligama i kvalitetnijim klubovima. Tu je još Charlon Kloof koji je neko vrijeme igrao i španjolsku ACB ligu, kao i ABA ligu u dresu MZT-a iz Skoplja, no njegova karijera u zadnje vrijeme je u padu i sada igra za Porto.

Ruku na srce, Nizozemci trenutno nemaju kvalitetu nositi ih s ozbiljnijim europskim reprezentacijama, a čini se da će završiti kvalifikacije u ovoj fazi.

Prijedlog za tipovanje

Ruski igrači i trener se dobro poznaju, što je ponekad presudno u ovom zgusnutom rasporedu. Reprezentacije igraju utakmice s tek nekoliko treninga, a onda je jako bitno poznavati trenerovu filozofiju od ranije, što je slučaj sa Zoranom Lukićem i njegovom momčadi.

Uz to, Rusija je u studenom pokazala puno više od Nizozemske, a eventualnom pobjedom već bi se plasirala u sljedeću fazu kvalifikacija. Zato je naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice hendikep pobjeda na margini od -7,5 poena u kladionici bet365 i vjerujemo da domaća momčad može trijumfirati s dvoznamenkastom razlikom.

Prijedlog za tipovanje: Rusija -7.5

Tečaj: 1.83

Kladionica: bet365

Bet365 kladionica nudi najbolji povrat novca za predloženu opciju. Provjerite i njihov BONUS DOBRODOŠLICE za sve nove članove našeg portala koji možete ostvariti prvim depozitom nakon registracije.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

Author Dusan