Sampdoria – Atalanta: Analiza utakmice

Milos
27 veljače, 2021
587 Views
nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, zaista ima nekoliko zanimljivih utakmica koje su vredne igranja, a prva koja nam je odmah zapala za oko je utakmica koja se igra u okviru Italijanske Serie A, koje takmičenje nam je u cele ove sezone jedno od najomiljenijih što se efikasnosti tiče. U gradu Đenova, na stadionu Luigi Ferraris, sastaju se ekipa Sampdorie i gosti ekipa Atalante.

Sampdoria        

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 10-toj poziciji šampionata, ali spadaju u jednu od zabavnijih ekipa u ligi, pošto na njihovim utakmicama u proseku pada 2.91 gol. Doduše na gostovanjima su zatvoreniji, ali na domaćem terenu ove sezone imaju 5 pobeda, 1 nerešenu i 5 poraza, uz gol razliku od 19 postignutih i 17 primljenih golova. Na 81.8% domaćih utakmica igraju na tri gola ili više. Oni dolaze posle teške utakmica protiv Lazia na gostovanju gde su izgubili 0-1.

Atalanta

Njihovi protivnici, ekipa Atalante je naša omiljena ekipa kada su u pitanju golovi već preko 18 meseci, a oni se nalaze na 5-toj poziciji, a njihove performanse na gostujućim terenima su slabije nego igre na domaćem terenu, ali ipak su dovoljno dobre. Naime, oni ove sezone imaju 6 pobeda, 4 nerešene i 1 poraz, uz gol razliku od 23 postignutih i 13 primljenih golova. Oni takođe spadaju u efikasne ekipe ove lige, jer na njihovim utakmicama pada u proseku 3.65 golova, a od 11 gostovanja na čak 63.6% utakmica je viđeno tri gola ili više. Atalanta je sa druge strane igrala Ligu Šampiona i bio ozbiljno pokradena u utakmici protiv Real Madrida koju su izgubili 0-1.

Očekivani sastavi

Trener Sampdorie na može da računa na Ernesto Torregrossa, Omar Colley, dok trener Atalante, Gasperini ne može da računa na Duvan Zapata, Hans Hateboer.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 38 puta i ono što je posebno interesantno je činjenica da je na poslednjih sedam susreta čak 4 puta bilo tri ili više pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.97 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos