San Pablo Burgos vs Zaragoza: Tipovi, savjeti i kvote – 26.03.2022.

Dusan
25 ožujka, 2022
502 Views
San Pablo Burgos vs Zaragoza

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

San Pablo Burgos

Dvostruki uzastopni pobjednik i još uvijek aktualni prvak Lige prvaka San Pablo Burgos igra sezonu ispod svih očekivanja. Prije dvije sezone bili su polufinalisti doigravanja ACB lige, a sada se bore za opstanak u eliti.

Momčad je na pretposljednjem 17. mjestu na tabeli i trenutno je u opasnoj sezoni, a upisala je samo sedam pobjeda i čak 16 poraza. Dok su u prethodnim sezonama imali stabilan sastav i stručni stožer, tijekom ove natjecateljske godine ekipa je bila pogođena brojnim dolascima i odlascima igrača, kao i promjenama trenera.

Sredinom veljače činilo se da je San Pablo Burgos konačno pronašao pravu formu. Zabilježili su tri uzastopna trijumfa nad Bilbaom, Real Betisom i Murciom, no u posljednja dva kola doživjeli su nova dva poraza od Real Madrida i Tenerifea pa će se ova momčad boriti za opstanak do samog kraja.

Zaragoza

Zaragoza je u identičnoj situaciji kao i njihov rival u ovom kolu. S omjerom pobjeda i poraza 8-16 spadaju u skupinu momčadi koje se nalaze na poziciji između 13. i 16. mjesta, pa će im svaki trijumf do kraja sezone biti vrlo važan.

Posljednju pobjedu ova momčad ostvarila je 5. veljače nad Unicajom, a od tada je vezala četiri uzastopna poraza od Manrese, Gran Canarije, Tenerifea i Valencije. Svi su osim Valencije pobjedili dvoznamenkastom razlikom pa je uprava momčadi morala reagirati.

Za izbornika je imenovan iskusni srpski izbornik Dragan Šakota, koji će debitirati u subotu, dok je igrački roster pojačan provjerenim strijelcem s NBA iskustvom Seanom Kilpatrickom, a u Zaragozi dolazi iz izraelskog Hapoela Jerusalema.

Raniji susreti

San Pablo Burgos je u prvom dijelu sezone uvjerljivo slavio na gostovanju kod Zaragoze sa 75:54 pa će u slučaju novog trijumfa prestići suparnika na tablici.

Prijedlog za tipovanje

Vjerujemo da su svi u Burgosu svjesni da je pobjeda imperativ u ovom dvoboju. Nakon ovog meča slijede teške utakmice za ovu momčad (Gran Canaria, Breogan, Baskonia, Joventut), pa bodovi moraju ostati u dvorani “Coliseum Burgos”.

Sigurni smo da je roster s igračima kao što su Vitor Benite, Alex Renfroe, Julian Gamble, Landry Nnoko dovoljno kvalitetan za opstanak u ACB ligi, pa vjerujemo da može pobijediti slabašnu Zaragozu.

Stoga je naš prijedlog klađenja hendikep pobjeda domaćina na margini od -3,5 poena u kladionici bet365.

Prijedlog za tipovanje: San Pablo Burgos -3.5

Tečaj: 1.83

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan