Santa Clara – Partizan: Analiza utakmice

Sportske
18 kolovoza, 2021
621 Views
santa clara vs partizan

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru poslednje runde kvalifikacija za Conference League, gde se u Portugalu sastaju ekipe Santa Clara i Partizan.

Santa Clara

Domaća ekipa već desetak dana ima velikih covid problema, te je ekipa desetkovana, ali on ii pored toga igraju vrlo kvalitetno i uspeli su da pobede Olimpiju u Ljubljani, a potom da odigraju nerešeno u nacionalnom šampionatu. Pitanje je ko će sve biti spreman za ovaj duel, ali ono što je interesantno za ovu ekipu Santa Clare je činjenica da se nikada ne predaju i da igraju vrlo disciplinovano.

Partizan

Gosti sa druge strane, imaju odličan početak sezone, kako u domaćem tako i u inostranom takmičenju. Ipak, nakon relativno lakog prolaza protiv Slovačke ekipe DAC, Partizan je imao veliku sportsku sreću i prošao Rusku ekipu Sochi tek nakon izvođenja jedanaesteraca. I ekipa Partizana ima igrača koji su povređeni i trener Stanojević ima velikih problema da sastavi startnih 11.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu nikada igrale jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je bitna za obe ekipe, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Santa Clara DNB (da Santa Clara ne izgubi na ovom meču na meču), koja opklada se plaća solidnom 2.03 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske