Santa Cruz vs. U.Surce: Tipovi, savjeti i kvote 24.06.2022.

Dusan
24 lipnja, 2022
391 Views
Santa Cruz vs. U.Surce

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

U četvrtak uveče počinje nova sezona u Bolivijskom fudbalskom šampionatu, a mi smo za Vas izdvojili jedan veoma interesantan meč. U pitanju je duel između Santa Cruz-a i U.Sucre-a.

Santa Cruz

Santa Cruz prošle sezone nije uspeo da obezbedi učešće u plej ofu, i sezonu je završio na šestom mestu u grupi A, sa osamnaest osvojenih bodova iz šesnaest odigranih utakmica.

Uspeli su da ostvare učinak od pet pobeda, tri remija i osam poraza, uz gol razliku od dvadeset dva postignuta i dvadeset osam primljenih golova, i sa prosekom od 3.1 gola po meču su bili na drugoj poziciji liste najefikasnijih timova u ligi.

Kod kuće su zabeležili tri pobede, dva remija i tri poraza, uz trinaest postignutih i jedanaest primljenih golova, a prosek od 3 gola po utakmici dovoljno pokazuje da je Santa Cruz ekipa koja forsira napadački stil igre.

Obzirom da nisu imali previše promena u igračkom kadru u odnosu na prošlu sezonu, nema sumnje da će u premijernom meču nove sezone želeti da nastave u istom ritmu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Club Real Santa Cruz – Oficial (@clubrealsantacruzoficial)

U.Surce

Gostujući tim na neslavan način završio prošlu sezonu, obzirom da su takmičenje završili na poslednjem osmom mestu na tabeli grupe A. Na šesnaest odigranih mečeva su upisali četiri pobede, četiri remija i osam bodova, što je bilo dovoljno tek za šesnaest osvojenih bodova.

Kada je u pitanju efikasnost, uspeli su da postignu sedamnaest golova, dok su loptu iz svoje mreže vadili dvadeset dva puta, i moramo reći da su imali treći najlošiji defanzivni učinak u svojoj grupi.

Na gostujućim terenima su ostvarili razočaravajući učinak, imajući u vidu da su zabeležili jednu pobedu, dva remija i pet poraza, uz veoma skromnu gol razliku od četiri postignuta i jedanaest primljenih golova.

Zanimljiv je podatak da su sezonu završili sa četiri uzastopna poraza na gostujućim terenima, i evidentno je da se ne snalaze baš najbolje u gostima, što će biti ogromna prednost za Santa Cruz na ovom meču.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Club Universitario de Sucre (@udesucre)

H2H

16.04.22 LFP U. Sucre – Santa Cruz 2:3

06.02.22 LFP Santa Cruz – U. Sucre 0:1

Ovi timovi su odigrali dva međusobna duela, i zanimljiv je podatak da je oba puta bila uspešnija gostujuća ekipa.

Povrede i izostanci

Nema značajnijih izostanaka.

Santa Cruz vs. U.Surce Prognoza i Tip

U premijernom meču nove sezone Bolivijskog šampionata u fudbalu nas očekuje duel dve ekipe sa potpuno drugačijim stilom igre, a mi prednost ipak dajemo ekipi Santa Cruz-a.

Domaći tim je tokom prošle sezone igrao u veoma brzom i ofanzivnom ritmu, i da nisu imali zaista veliki broj defanzivnih grešaka, ne bi bilo nezasluženo da su se našli u plej ofu. U.Sucre je prošle sezone imao veoma slab učinak na gostujućim terenima, i obzirom da su zadržali gotovo čitam tim iz prošle sezone na okupu, verujemo da će nastaviti tu tradiciju.

24.06.2022 21:00

TIP: BET BUILDER

Over 1 Goals in the Match for Both Teams Combined

Under 3 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined

Under 4 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Over 1 Corners in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 1 Corners in the 2nd Half for Both Teams Combined

Kvota: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan