Santos – Atletico PR: Analiza utakmice

MilosNS
6 srpnja, 2021
439 Views
santos vs athletico

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za utorak 06.07.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Brazilske Prve lige, gde se sastaju ekipe Santosa i Atletico PR.

Santos

Domaća ekipa je nekako mlitavo krenula u šampionat, pošto su do sada u devet utakmica imali polovičan učinak od tri pobede, tri nerešene i tri poraza. Njihovi navijači nikada ne znaju šta mogu da očekuju pošto je forma ove ekipe vrlo nestabilna. Doduše na domaćem terenu igraju mnogo bolje nego na gostovanjima, ali i pored toga jednostavno im se ne može verovati.

Atletico PR

Sa druge strane, Ateltico PR je iznenadio mnoge kvalitetom svojih igara, ali mora se reći da oni već nekoliko godina vrlo kvalitetno rade i da se svake godine vidi napredak u njihovoj igri. Trenutno se nalaze na drugoj poziciji sa šest pobeda, jednom nerešenom i jednim porazom. I pored odličnih igara, kladionice nekako ne pridaju veliku važnost njihovim rezultatima i kvote na njih su i dalje visoke.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, ali ništa previše ozbiljno.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta između sebe, a ono što je jasno kada se ogledaju njihovi međusobni dueli je činjenica da vrlo često igraju utakmice na kojima pada mali broj pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Atletico PR AH0 (da Atletico PR ne izgubi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 2.51 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.