Sao Paulo vs. Juventude: Tipovi, savjeti i kvote 26.06.2022.

Dusan
26 lipnja, 2022
404 Views
Sao Paulo vs. Juventude

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Sao Paulo će u duelu protiv Juventudea pokušati da prekine seriju slabijih rezultata, i objektivno govoreći, biće veliko iznenađenje ukoliko domaći tim ne dođe do sva tri boda.

Sao Paulo

Domaći tim je jedna od ekipa u ligi sa najvećim brojem mečeva koji su završeni nerešenim rezultatom, a takav učinak je nedovoljan za ambicije koje ima ekipa Sao Paulo-a. Nakon trinaest odigranih mečeva su upisali četiri pobede, šest remija i tri poraza, što je bilo dovoljno za osamnaest bodova i desetu poziciju na tabeli.

Domaći teren je njihovo „najjače oružje“ ove sezone, obzirom na učinak od četiri pobede, jednog remija i jednog poraza, uz gol razliku od dvanaest postignutih i šest primljenih golova. Seriju mečeva bez poraza kod kuće su prekinuli u prošlom kolu, kada su doživeli šokantan poraz od Palmerias-a, koji je uspeo da u finišu meča postigne dva gola, i dođe do veoma vredne pobede.

Obzirom na ambicije koje imaju, veoma promenjiva forma je neprihvatljiva, i jednostavno moraju da pokažu reakciju. Juventude je idealan protivnik da se vrati poljuljano samopouzdanje, i verujemo da će fudbaleri domaćeg tima na terenu pokazati razliku u kvalitetu.

Juventude

Juventude se nalazi na dobrom putu da ispadne iz lige, obzirom na samo deset osvojenih bodova i poslednju poziciju na tabeli. U dosadašnjem delu šampionata su zabaležili dve pobede, četiri remija i čak sedam poraza, uz gol razliku od dvanaest postignutih i dvadeset četiri primljena gola.

Takođe, moramo pomenuti podatak da u ovom trenutku imaju ubedljivo najlošiji defanzivni učinak u ligi.

Ne snalaze se baš najbolje na gostujućim terenima, što najbolje pokazuje učinak od jedne pobede, dva remija i tri poraza, uz šest postignutih i čak dvanaest primljenih golova. Na poslednja dva meča u gostima su primili pet golova, i uspeli su da stvore samo jednu izglednu šansu za postizanje gola, koju su uz mnogo sreće i iskoristili.

Loša forma je nekako u skladu sa njihovom pozicijom na tabeli, pa su tako na prethodnih pet utakmica osvojili samo tri boda, uz čak deset primljenih golova. Obzirom da će ekipa Sao Paula biti veoma motivisana da dođe do nova tri boda, verujemo da će se serija od četiri uzastopna poraza Joventude-a nastaviti.

Sao Paulo vs. Juventude H2H

13.05.22 COP Sao Paulo – Juventude 2:0

21.04.22 COP Juventude – Sao Paulo 2:2

06.12.21 SA Sao Paulo – Juventude 3:1

29.08.21 SA Juventude – Sao Paulo 1:1

23.09.16 COP Juventude – Sao Paulo 0:1

Sao Paulo vs. Juventude Povrede i izostanci

Sao Paulo: Alisson, Caio, Colorado, Gabriel Sara, Luan, Moreira, Nikao i Talles.

Juventude: Felipe Alves i William Matheus.

Sao Paulo vs. Joventude Prognoza i Tip

Domaći tim ima dosta problema sa izostancima igrača uoči duela protiv Joventude-a, ali to ne bi treble da bude ozbiljnija prepreka za ekipu Sao Paulo-a da pokaže da je trenutno ekipa koja zaslužuje borbu za vrh tabele.

Pre samo dva dana su takođe sa velikim brojem povređenih igrača uspeli da savladaju Palmeiras kod kuće sa 1:0 u prvom meču osmine finala Kupa, tako da ne sumnjamo da će fudbaleri domaćeg tima skupiti dovoljno snage da odigraju ovaj meč u prepoznatljivom ritmu.

Domaći teren je njihovo najjače oružje, a kada na to dodamo I činjenicu da će igrati protiv najslabije ekipe u ligi koja je u seriji od četiri uzastopna poraza, zaista je teško za očekivati da će domaći tim propustiti ovakvu priliku.

26.06.2022 21:00

TIP: BET BUILDER

Over 1 Corners in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 1 Corners in the 2nd Half for Both Teams Combined

Over 0 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Under 2 Goals in the Match for Joventude

Under 4 Goals in the 2nd Half for Sao Paulo

Kvota: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan