Sassari – Brindisi: Analiza utakmice

Milos
15 studenoga, 2020
505 Views
košarka tipovi

Juče smo imali neverovatnu dozu sreće pošto je u četvrtoj četvrtini palo samo 25 poena na utakmici Cibone i Partizana i na taj način je naš Under ostao u životu. Nastavljamo dalje, te naša današnja analiza dolazi iz Italijanske Serie A Lige, gde se u Sassariju igra jedan od velikih derbija prve lige, pošto domaća ekipa Dinamo Sassari, dočekuje ekipu Brindisia.

Sassari se trenutno nalazi na 4-toj poziciji sa 4 pobede i 3 poraza, a ono što ponovo i ove sezone krasi ekipu je efikasna igra i brza košarka koja se gaji u ovom timu već godinama. I ove sezone pomalo luckasti trener Pozzecco forsira brzu igru u tranziciji, što se i vidi po rezultatima ekipe. Naime, na utakmicama Sassarija u ligi u proseku pada po 173+ poena što je zaista impresivno.

Njihovi protivnici, ekipa Brindisi se nalazi na drugoj poziciji sa 6 pobeda i 1 porazom, a i oni forsiraju izrazito brzu igru sa kratkim napadima i dosta šuteva sa distance. Brindisi do sada igra mečeve sa 164+ poena, a na ovaj susret dolaze u najjačem mogućem sastavu.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavom tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a samo od 2019-te do danas su igrali čak devet puta. Rezultati su šareni, ali ono što je odličan trend je veliki broj poena jer su na poslednjih devet susreta igrali utakmice na 173, 162, 203, 179, 177, 160, 177, 180 i 191 poen. Dakle preko dnas postvaljene granice 7 od 9 puta, što je odličan trend.

Predlozi za tipovanje

Jasno je da kada ove dve ekipe igraju bude puno emocija, ali takođe pada puno poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 172.5 Points (da obe ekipe postignu 173 ili više koševa), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos