Sassuolo – Inter: Analiza utakmice

Milos
27 studenoga, 2020
513 Views
nogomet tipovi

Poslednjih nedelja opasno je opao broj golova koji pada na utakmicama Italijanske Serie A, a jedna od ekipa koja je posebno podbacila je svakako i ekipa Sassuolo, koja je pre samo nekoliko nedelja igrala ludačke mečeve protiv Bologne 3-4 i Torina 3-3, ali od tada iako nisu izgubili odigrali su tri utakmice koje su otišle u Under. Ipak, naša analiza ili tip, biće na ovoj utakmici i igraćemo na Total market pošto mislimo da je kombinacija Sassuolo Inter savršena da bi se videli golovi na jednom meču.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 2-oj poziciji Serie A, pošto stvarno igraju fantastično ove sezone. Sasvim su lepo posložili ekipu ove godine, te u svojim redovima imaju Berardija, Bogu i Locatellija. Ozbiljnost ekipa je pokazala u prethodnih nekoliko mečeva kada su uspevali da sačuvaju svoju mrežu. Smatramo da na današnjem meču može doći do toga da Sassuolo odbrana opet kapitulira.

Njihovi protivnici, ekipa Intera nalazi se na 5-toj poziciji, pošto i oni imaju svojih problema, odnosno nikako ne uspevaju da pronađu onu formu sa kraja prošlog prvenstva kada su naprosto gazili svoje protivnike. Naređali su nekoliko nerešnih rezultata, a u midweeku su izgubili od Real Madrida rezultatom 0-2, koji meč ih je praktično ostavio bez daljeg plasmana u Ligi Šampiona. Postavlja se pitanje kada će Neroazuri ući u formu, jer protivnici polako odmiču na svim frontovima.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret te trener Sassuolo-a ne može da računa na Lukas Haraslin, Filippo Romagna, Gregoire Defrel i Francesco Caputo, a trener Intera, Conte ne može da računa na Daniele Padelli, Marcelo Brozovic, Aleksandar Kolarov, Stefano Sensi i Matias Vecino.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 14 puta do sada i rezultati su više na strani domaće ekipa, pošto je ista pobedila 7 puta, 2 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 5 puta. Ono što nam je posebno zapalo za oko je činjenica da na poslednja dva susreta od prošle sezone viđeno tačno 13 pogodaka, odnosno da je bilo jedno 3-3, a jednom 3-4 za Inter.

Predlozi za tipovanje

Obe ekipe imaju problematičnu odbranu i odlične napade, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.71 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos