Shakthar Donetsk – AS Roma: Analiza utakmice

Milos
17 ožujka, 2021
462 Views
shakthar roma

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, nema previše utakmica u ponudi, iako je četvrtak i iako se vrlo često sredinom nedelje može naći veliki broj utakmica, ove nedelje to nije slučaj. U okviru druge utakmice 1/16 Finala Lige Evrope u Ukrajini, na stadionu NSK Olimpijski, sastaju se Shakthar i Italijanski predstavnik AS Roma.

Shakthar Donetsk          

Domaća ekipa se propisno obrukala što se rezultata tiče na prvom meču, pošto su torpedovani od strane Vučice rezultatom 0-3. Ove sezone narandžastima ne cvetaju ruže ni u domaćem prvenstvu, pošto su trenutno drugi sa četiri boda zaostatka za ljutim rivalima, ekipom Dynamo Kyiv. Trener je u nacionalnom prvenstvu odmarao sve svoje startere, pa se očekuje da prvotimci budu odmorni za ovaj meč. Takođe je bitno napomenuti da će se igrati pred publikom, što bi mogao biti veliki plus za domaću ekipu.

AS Roma

Nakon odličnog meča u midweeku, AS Roma je prilično razočarala u domaćem šampionatu, pošto su poraženi od prosečne ekipe Parme rezultatom 0-2. U taboru Vučice su svesni da ih danas očekuje pretežak zadatak i da će Ukrajinska ekipa učiniti sve u njihovoj moći da preokrene ovaj negativan rezultat. Romi neće biti nimalo lako pošto imaju mini krizu sa povredama, posebno defanzivnih igrača.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe ne može da računa na dva igrača, pošto su povređeni Maksym Malyshev i Taras Stepanenko. Sa druge strane trener Rome, Fonseca, ima mnogo većih problema, pošto ne može da računa na Henrikh Mkhitaryan, Chris Smalling, Juan Jesus, Jordan Veretout i Nicolo Zaniolo.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 7 puta, rezultati su izjednačeni, pošto su domaćini pobedili na 4, a gosti na 3 susreta, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da je od 7 poslednjih susreta čak 5 završeno sa tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.73 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos