Shamrock Rovers vs. Hibernians: Tipovi, savjeti i kvote 05.07.2022.

Dusan
5 srpnja, 2022
582 Views
Shamrock Rovers vs. Hibernians

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Prvo kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona nam donosi veoma zanimljiv duel, a u pitanju je meč između ekipa Shamrock Rovers iz Irske i Hibernians sa Malte.

Shamrock Rovers

Ekipa iz Irske ovaj meč dočekuje u odličnom raspoloženju. U domaćem šampionatu su na dobrom putu da dođu do nove titule, tako da duel protiv Hibernians-a mogu odigrati potpuno rasterećeno.

Domaći tim je u nacionalnom šampionatu došao do prednosti od 10 bodova u odnosu na Dundalk, i možemo reći da su do sada pokazali najviše od svih timova u ligi. Mogu se takođe pohvaliti i činjenicom da su druga najefikasnija ekpa u ligi. Na 23 meča su stigli do 37 golova, što je dobar učinak za standarde Irskog fudbala.

Domaći teren je bez sumnje njihovo najjače oružje ove sezone. Na 11 utakmica imaju 10 pobeda i 1 remi, uz gol razliku 21:5. Ipak, u poslednje vreme imaju manjih problema kada je u pitanju golgeterski učinak, ali moramo imati u vidu da su u razmaku od samo 7 dana odigrali tri veoma naporna meča.

U poslednjem duelu protiv Finn Harps-a su igrali u bitno izmenjenom sastavu, što sugeriše da je trener Shamrock-a želeo da odmori bitnije igrače za mnovo važniju utakmicu. Verujemo da će domaći tim želeti da „prenese“ dobru formu iz domaćeg šampionata u ove kvalifikacije, i ukoliko budu odigrali sa 50 posto snage, sasvim realno je za očekivati da će već u ovoj utakmici obezbediti plasman u drugo kolo.

Hibernians

Hibernians je prošle sezone u poslednjim trenucima stigao do titule. Iskoristili su činjenicu da je ekipa Floriana-e doživela nekoliko uzastopnih neuspeha u samom finišu šampionata, a ekipe kao što je Hibernians to ne praštaju.

Na 27 odigranih mečeva su stigli do samo 54 boda, što je malo obzirom da su ubedljivo najkvalitetnija ekipa na Malti.  Prošlu sezonu su odigrali ispod očekivanog proseka, što najbolje pokazuje podatak da su čak 9 puta remizirali.

Koliko god to čudno zvučalo, više su im prijali mečevi na gostujućim terenima. Bili su mnogo efikasniji u gostima, ali je otvoreniji stil igre rezultirao time da su na 14 mečeva u gostima izgubili čak 12 bodova. Defanzivni segment igre im je bio najslabija karika na gostovanjima, a kako nisu imali previše promena u igračkom kadru, za očekivati je da će ih igra u odbrani „mučiti“ i ove sezone.

Na pripremnim mečevima uoči početka ovih kvalifikacija nisu pokazali očekivani kvalitet, tako da apsolutno zaluženo imaju epitet autsajdera u duelu sa Shamrock-om, iako imaju gotovo 30 posto skuplju ekipu.

Proteklih godina su svoju evropsku turneju završavali uglavnom u prvom kolu kvalifikacija, a tako će biti i ovog puta ukoliko „ne izvuku“ povoljan rezultat u ovoj utakmici, jer je jako teško očekivati da se Hibernians može „vratiti u život“ nakon eventualnog deficita od 3 do 4 gola razlike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hibernians F.C. (@hiberniansfc.mt)

H2H

Ovo će biti prvi međusobni duel ovih timova.

Povrede i izostanci

Shamrock Rovers: Jak Byrne.

Hibernians: Nema izostanaka.

Shamrock Rovers vs. Hibernians Prognoza i tip

Irski šampionat je mnogo kvalitetniji u ovom trenutku, a mi očekujemo da će iz tog razloga domaći tim opravdati epitet velikog favorita. Velika prednost za ekipu Shamrock-a je činjenica da su u takmičarskom ritmu već duže vreme, dok je HIbernians nakon završetka šampionata odigrao samo dve prijateljske utakmice.

Shamrock je ekipa koja na domaćem terenu veoma retko prima golove, što dovoljno pokazuje njihove defanzivne kvalitete. Poznati su kao veoma neugodna ekipa koja ume da kontroliše u potpunosti situaciju na terenu, što smo u njihovim mečevima u domaćem šampionatu mogli da vidimo mnogo puta.

Verujemo da neće previše rizikovati, i da će želeti da dođu do pobede bez primljenog gola. Na taj način bi revanš meč bio samo formalnost, što je inače i njihov cilj.

05.07.2022 20:30 CET

TIP: BET BUILDER

Over 0 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined

Under 5 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 0 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Under 5 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Under 2 Goals in the 1st Half for Hibernians

Under 2 Goals in the 2nd Half for Hibernians

Kvota: 1.83

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan