Shanghai Port vs. Wuhan Three Towns: Tipovi, savjeti i kvote 12.07.2022.

Dusan
12 srpnja, 2022
328 Views
Shanghai Port vs. Wuhan Three Towns

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Deseto kolo kineske Superlige donosi nam vrlo zanimljiv dvoboj između Shanghai Porta i Wuhan Three Townsa. Utakmica je na rasporedu u utorak od 13.30 sati.

Shanghai Port

Domaći su konačno uspjeli pronaći željeni ritam. Nakon nešto lošijeg starta, uspjeli su se “probuditi”, tako da ih od treće pozicije na tablici dijeli samo 7 bodova.

Shanghai Port nema dovoljno kvalitete za ozbiljnu borbu za naslov, ali se itekako može umiješati u borbu za kvalifikacije za AFC Ligu prvaka. U prilog im ide i činjenica da su u posljednja četiri susreta uspjeli osvojiti čak 10 bodova, a eventualni trijumf protiv Wuhana bio bi im treći uzastopni.

Karakterizira ih vrlo strpljiva igra pa vrlo često njihovi susreti završe s malim brojem golova. Zanimljivo je da su u 4 utakmice na domaćem terenu zabili 4 gola, a primili samo 3 gola.

Nema sumnje da će isti “recept” primijeniti i u dvoboju protiv favoriziranog protivnika, a sigurni smo da ćemo u ovoj utakmici vidjeti dosta prekida.

Wuhan Three Towns

Gostujuća momčad je u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazala da je glavni favorit za naslov. Wuhan je u 9 mečeva uspio osvojiti 25 bodova, a uoči ovog susreta ima bod više od prvog pratitelja na tablici.

Trenutno su daleko najučinkovitija momčad lige. U 9 ​​utakmica zabili su 32 gola, dok su loptu iz svoje mreže vadili samo 6 puta. Ipak, moramo napomenuti da je momčad Wuhan Three Towns puno dominantnija na svom terenu.

Unatoč činjenici da su u 4 gostovanja osvojili 10 bodova, moramo reći da su zabili “samo” 10 golova, pa je vidljivo da im gostovanja ne odgovaraju.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se igrači Wuhana prilagoditi agresivnoj obrani Šangaja, s obzirom na to da se na domaćem terenu još nisu susreli s tako discipliniranom momčadi u obrani.

H2H

U jedinom dosadašnjem međusobnom dvoboju, koji je odigran u sklopu petog ovosezonskog kola, Wuhan je na svom terenu bio uspješniji s 2:1.

Povrede i suspenzije

Većih izostanaka nema.

Shanghai Port vs. Wuhan Three Towns Prijedlozi za klađenje

Bit će ovo posljednje kolo prije nešto duže pauze koja bi trebala uslijediti. U utorak nas očekuje dvoboj dviju momčadi koje su u posljednje vrijeme u odličnoj formi, au takvim je situacijama vrlo teško prognozirati pobjednika.

Iako je Wuhan najefikasniji u ligi, ovoga će se puta sučeliti s momčadi čiji susreti imaju manje golova, s obzirom da je Shanghai poznat po izrazito agresivnoj obrambenoj igri.

U takvom odnosu snaga očekujemo da će domaći ipak imati kontrolu na terenu pa ne vjerujemo da će ova utakmica biti previše učinkovita.

12.07.2022 13:30

Prijedlog za klađenje: BET BUILDER

Over 0 goal in the match

Under 5 goals in the match

Over 1 corners in the 1st half

Under 7 corners in the first half

Over 0 corners in the 1st half

Under 8 corners in the first half

Tečaj: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan