Škotska vs. Ukrajina: Tipovi, savjeti i kvote 01.06.2022.

Dusan
31 svibnja, 2022
611 Views
Škotska vs. Ukrajina

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Polufinalni susret europskog dijela kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru između Škotske i Ukrajine igra se u srijedu. Ova je utakmica prvotno trebala biti odigrana u travnju, ali je odgođena zbog ruske invazije na Ukrajinu. Pobjednik utakmice u finalu će se sastati s Velsom.

Škotska reprezentacija nije sudjelovala na najvećoj nogometnoj smotri na svijetu od 1998. godine, dok su Ukrajinci posljednji put sudjelovali 2006. Obje reprezentacije su na dugoj pauzi, ali za jednu je samo mjesto u finalu.

Škotska

Nakon prošlogodišnjeg sudjelovanja na Europskom prvenstvu, škotski nogometaši nastavili su s dobrim igrama u kvalifikacijama za Katar. U deset utakmica upisali su sedam pobjeda, dva remija i samo jedan poraz, što je bilo dovoljno za drugo mjesto u skupini s 23 boda, iza neprikosnovene Danske koja je osvojila 27.

Škoti su u finišu kvalifikacija odigrali fantastično, upisali šest uzastopnih trijumfa, te svladali spomenutu Dansku s 2:0. No, trebamo biti iskreni i reći da su se Danci u tim trenucima već plasirali na Svjetsko prvenstvo pa nisu imali imperativ dobrog rezultata.

Sve u svemu, iza Škotske je odličan kvalifikacijski ciklus, pa svi u reprezentaciji žele okruniti dobre igre plasmanom u Katar. Stručni stožer reprezentacije neće imati na raspolaganju ozlijeđene igrače Arsenala i Rangersa Kierana Tierneyja i Ryana Jacka za ovu utakmicu, što će biti izvjestan hendikep.

Upitan je učinak Andyja Robertsona iz Liverpoola koji je proteklog vikenda odigrao svih 90 minuta u finalu Lige prvaka, ali se zbog važnosti utakmice očekuje da će u sastavu biti lijevi bek.

Ukrajina

Iz poznatih razloga, koji nemaju previše veze s nogometom, Ukrajina je posljednju utakmicu odigrala 16. studenog prošle godine u kvalifikacijama. Završili su drugi u skupini, iza Francuske, a ispred Finske i Bosne i Hercegovine.

Iza Ukrajinaca je sjajan nastup na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu. Uspjeli su se plasirati među osam najboljih reprezentacija, a u četvrtfinalu ih je eliminirala kasniji finalista Engleska (4:0). Andrii Yarmolenko i Roman Yaremchuk bili su najistaknutiji pojedinci kada je u pitanju spomenuti EURO, a njih dvojica će igrati i protiv Škotske u napadu.

Tu su još Oleksandr Zinchenko iz Manchester Cityja, Ruslan Malinovskyi iz Atalante i Vitalii Mykolenko iz Evertona, pa Ukrajina u ovaj meč ulazi u najjačem sastavu. Bit će jako motivirani da donesu malo radosti svom narodu u ovim tmurnim vremenima, pa očekujte

Ukrajinci maksimalnom brzinom.

Očekivani sastavi

Škotska (3-4-3): Gordon; Hendry, Hanley, Cooper; O’Donnell, McTominay, McGregor, Robertson; McGinn, Dykes, Christie

Ukrajina (4-3-3): Pjatov; Mykolenko, Matvienko, Zabarnyi, Karavaev; Zinčenko, Stepanenko, Malinovskyi; Tsygankov, Yaremchuk, Yarmolenko

Raniji susreti

Škotska i Ukrajina su se u povijesti susrele dva puta, a obje utakmice su odigrane u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2008. Obje reprezentacije slavile su kod kuće: Ukrajina s 2:0, Škotska s 3:1.

Prijedlog za tipovanje

Ulog je zaista ogroman pa treba očekivati ​​opreznu igru ​​obje reprezentacije. Škoti su prepoznatljivi po čvrstoj i suzdržanoj igri pa vjerujemo da će sličnu taktiku pripremiti i za ovu utakmicu. Ukrajinci vole imati loptu u nogama, ali sumnjamo da će biti ultra ofenzivni.

Stoga je naš prijedlog klađenja iz ove utakmice P/K X na MaxBetu. Ovj tip će biti uspješan ako je konačni rezultat nakon prvog poluvremena ili na kraju neriješen, a ova kladionica daje solidan koeficijent 1,65.

Prijedlog za tipovanje: P/K X

Tečaj: 1.65

KladionicaMaxbet

Ukoliko se odlučite registrovati u Maxbet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan