Slovenija vs Danska: Tipovi, savjeti i kvote 23.01.2024. 18:00

Antonio002
22 siječnja, 2024
63 Views
Slovenija vs Danska

U utorak s početkom u 18h u sklopu posljednjeg kola druge faze rukometnog EHF Eura Slovenija će nastojati ostati u utrci za polufinale u okršaju s moćnom Danskom.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Slovenija

Nakon odličnog prvog kruga i sve tri pobjede te s maksimalna dva boda na kontu, Slovenci su s velikim nadama ušli u ovaj drugi krug. Bili su uvjereni da mogu parirati najvećima, no odmah su na početku ove druge faze spušteni na zemlju od strane Švedske, koja je bila bolja s 28:22.

Poslije tog poraza očekivala se stabilizacija protiv Portugalaca, no jedno od otkrića turnira šokiralo je Slovence s 33:30 i tako ih dovelo u vrlo nezavidnu situaciju.

Naime, danas nakon pobjede nad Nizozemcima moraju što većom gol-razlikom svladati moćnu Dansku i nadati se da će Šveđani što većom gol-razlikom izgubiti od Norveške. Gotovo pa nemoguć scenarij, no Slovenija će se danas sigurno maksimalno potući s Dancima.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Danska

Moćni i nepobjedivi Danci su već osigurali svoje mjesto u polufinalu s maksimalne tri pobjede u drugom krugu. Redom su padale Nizozemska, Švedska i Norveška tako da danas Sloveniju čeka vrlo nezahvalan zadatak.

Kako su Danci već osigurali polufinale, danas bi mogli eksperimentirati sastavom što svakako daje prostora Slovencima.

Već smo pisali kako Danska na svakoj poziciji ima dva prvoklasna rješenja, no glavama su već sigurno u polufinalu, što daje šansu Slovencima da zakompliciraju meč.

Slovenija vs Danska: Prijedlozi za klađenje

Od Danske se naravno očekuje nova pobjeda, no kao što smo rekli već su osigurali polufinale tako da bi se moglo desiti manje opuštanje. Slovenija još uvijek ima nade za polufinale i vjerujemo da će se boriti do samog kraja te pokriti hendikep za i više nego solidan tečaj od 1.83.

23.01.2024 18:00

Prijedlog: Hendikep 1 (+6)

Tečaj: 1.833

Kladionica:  22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002