Slovenija vs. Hrvatska: Tipovi, savjeti i kvote 30.06.2022.

Dusan
30 lipnja, 2022
595 Views
Slovenija vs. Hrvatska

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

U četvrtak se igraju utakmice pretposljednje runde preliminarne faze europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u košarci 2023. godine. U daleko najuzbudljivijoj utakmici prvog dana natjecanja gledat ćemo balkanski derbi između Slovenije i Hrvatske. Početak utakmice u ljubljanskim “Stožicama” zakazan je za 20.15.

Jako pojačani domaćini Lukom Dončićem i Goranom Dragićem ukrstit će koplja s Hrvatskom koju predvode Bojan Bogdanović i Mario Hezonja, pa je ovaj okršaj spektakl u najavi. Osim toga, “vatreni” moraju trijumfirati ili će biti blizu eliminacije.

Slovenija

Slovenija je do sada u kvalifikacijama upisala dvije pobjede i dva poraza. Oba puta su izgubili od Finske, dok su kod kuće svladali Švedsku i Hrvatsku u gostima. Budući da su se prethodni kvalifikacijski prozori održavali tijekom sezone, jasno je da NBA igrači nisu mogli igrati za svoje reprezentacije, što je izravno utjecalo na kvalitetu igre Slovenaca.

Svi znaju kako Slovenija igra pod dirigentskom palicom NBA tandema. Još uvijek su važeći europski prvaci, a impresivan je način na koji su došli do europskog zlata 2017. Nakon tog Eurobasketa Dragić se povukao iz reprezentacije, no promijenio je odluku za ovo ljeto i odlučio pomoći svojim sunarodnjacima u pokušaju obrane europskog trona.

Za razliku od njega, Dončić je prošlog ljeta igrao na Olimpijskim igrama u Tokiju. Slovenija je igrala lijepu, efikasnu i brzu košarku pod zapovjedništvom NBA superzvijezde, a na kraju je uspjela doći do četvrtog mjesta, što je ogroman uspjeh.

Hrvatska

Hrvatska košarka je u krizi na svim razinama, i klupskoj i reprezentativnoj, a ispadanje u kvalifikacijama za Tokio jako je povrijedilo domaću javnost. Osim toga, vrlo loše su krenuli u ove kvalifikacije – upisali su samo jednu pobjedu, uz tri poraza, pa se trijumf nad Slovenijom nameće kao imperativ.

U slučaju eventualnog neuspjeha u “Stožicama” i pobjede Švedske u Finskoj, Hrvati će ostati bez šanse za prolaz u sljedeću fazu kvalifikacija.

S obzirom na važnost utakmice, stručni stožer reprezentacije na čelu s izbornikom Damirom Mulaomerovićem okupio je najjaču momčad. Pozivu su se odazvali Bojan Bogdanović i Mario Hezonja, koji su bili i u kvalifikacijama za Tokio, a veliku snagu u reket će unijeti tandem Ivica Zubac – Ante Žižić.

Centarski dvojac iza sebe ima sjajnu sezonu pa bi to trebala biti velika pomoć Bogdanoviću i Hezonji. Očekuje se da će ovaj kvartet biti pokretačka snaga Hrvatske i donijeti vrlo važan trijumf reprezentaciji.

Raniji susreti

U susretu odigranom u Zagrebu u sklopu studenog kvalifikacijskog prozora Slovenija je slavila sa 76:74 zahvaljujući raspoloženom Klemenu Prepeliču. Kod Hrvata bolji od ostalih bili su Filip Bundović i Roko Prkačin.

Prijedlog za tipovanje

Jednostavno je užitak gledati Slovence predvođene Dončićem i Dragićem. Uglavnom igraju brzo, dinamično i učinkovito, pa očekujemo da ni u četvrtak neće odstupiti od tog stila. Stoga, naš prijedlog za klađenje je tip over na domaću momčad na margini od 88,5 poena u 22bet.

Prijedlog za tipovanje: Slovenija 88.5 over

Tečaj: 1.7

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan