Španjolska vs. Portugal: Tipovi, savjeti i kvote 02.06.2022.

Dusan
2 lipnja, 2022
674 Views
Španjolska vs. Portugal

 

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Početak lipnja obilježit će novo izdanje UEFA Lige Nacija koje je počelo u srijedu. U premijernoj utakmici A divizije sastaju se Španjolska i Portugal, a ovaj dvoboj igra se u četvrtak od 20:45 sati.

Pirenejski derbi donijet će nam kvalitetu i uzbuđenja, jer su dvoboji ove dvije reprezentacije u pravilu neizvjesni i ujednačeni. I jedni i drugi su u nizu pozitivnih rezultata, a sve nam jamči da ćemo gledati vrhunski nogometni show.

Španjolska

Španjolska je u isto toliko posljednjih utakmica upisala četiri pobjede. Trijumfalno su završili kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, pobjedama nad Grčkom (1:0) i Švedskom (1:0), te se tako izravno plasirali u Katar. U travnju su odigrali dvije prijateljske utakmice protiv Islanda (5:0) i Albanije (2:1) i tako zadržali kontinuitet dobrih igara i rezultata.

Sudeći po igrama u prošlom izdanju UEFA Lige Nacija, Španjolci uživaju u ovom natjecanju. Bili su finalisti, a u borbi za naslov poraženi su od Francuske (1:2), iako su vodili s 1:0. Prije toga su u polufinalu svladali Talijane, aktualne prvake Europe.

Trener Luis Enrique neće moći računati na ozlijeđene Aymerica Laportea i Pedrija pa će umjesto spomenute dvojice vjerojatno startati Eric Garcia i Thiago Alcantara. Nogometaš Liverpoola igrao je u finalu Lige prvaka, ali se očekuje da igra od prve minute.

Portugal

Nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Portugalci su u baražu morali osigurati ulaznicu za Katar. Tamo su bili bolji od Turske i Sjeverne Makedonije, pa ćemo Cristiana Ronalda i prijatelje gledati na najvećoj svjetskoj nogometnoj smotri u studenom.

Iako je na popisu igrača jedna od najboljih svjetskih reprezentacija, portugalska reprezentacija u posljednje vrijeme to ne opravdava na terenu. EURO su završili u osmini finala, u kvalifikacijama su bili iza Srbije, a mučili su se i u baražu protiv Turske koja je promašila jedanaesterac pri rezultatu 2:1 za Portugalce.

I dok napad dobro funkcionira i može naštetiti svakom protivniku, kvaliteta obrane je u posljednje vrijeme vrlo često upitna, pa ne tako dobre reprezentacije stvaraju mnogo šansi za pogodak Portugalcima.

Svi igrači su na raspolaganju treneru Fernandu Santosu, osim ozlijeđenog središnjeg braniča Rubena Diasa. To znači da će Danilo najvjerojatnije ponovno činiti tandem s Pepeom u srcu obrane.

Očekivani sastavi

Španjolska (4-3-3): Simon; Alba, Torres, Garcia, Azpilicueta; Busquets, Thiago, Koke; Torres, Gavi, Morata

Portugal (4-3-3): Patricio; Cancelo, Pepe, Danilo, Guerreiro; Fernandes, Moutinho, Bernardo; Ottavio, Ronaldo, Jota

Raniji susreti

Posljednja četiri susreta ove dvije reprezentacije završila su bez pobjednika. Tri puta je bilo 0:0 i jednom 3:3.

Prijedlog za tipovanje

Očekujemo izjednačen i neizvjestan okršaj, a blagu prednost dajemo domaćima. Portugalci u Španjolskoj nisu pobijedili od 1937. godine, a vjerujemo da će se ta tradicija nastaviti i nakon dvoboja u četvrtom.

Stoga je pobjeda Španjolske naš kladioničarski prijedlog iz ove utakmice.

Prijedlog za tipovanje: Španjolska

Tečaj: 2.12

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan