Španjolska vs. Srbija: Tipovi, savjeti i kvote 04.07.2022.

Dusan
4 srpnja, 2022
441 Views
Španjolska vs Srbija

Paralelno sa svim ostalim sportskim dešavanjima u alžirskom se Oranu ispod radara održavaju Mediteranske igre gdje je rukometni turnir stigao već do polufinala. U jednom od njih glavni favoriti za zlatno odličje Španjolci probat će zaustaviti novo iznenađenje Srbije koja je pred povijesnim uspjehom i prvom medaljom u zadnjih deset godina.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Španjolska

Španjolska je na turnir došla kao prvi favorit za zlato i zasad su taj epitet u potpunosti opravdali na parketu. Grupu su odradili s maksimalnim učinkom i četiri pobjede iz četiri kola, a pritom su sve osim jedne utakmice uspjeli dobiti dvocifrenom razlikom.

S nekoliko pojačanja iz A selekcije djeluju zaista zastrašujuće, no Srbija će biti najjača ekipa s kojom se dosad susreću. Mogao bi to biti problem jer se još nisu sreli sa suparnikom koji je malo dulje odolijevao i pružao otpor, a Srbija u ovom trenu potencijala za to defintivno ima.

Srbija

Srpski rukometaši u Alžir su otišli s poprilično ozbiljnim najavama kako “ne idu na kupanje, već u borbu za zlato”. Tim riječima turnir je najavio vođa na parketu i igrač francukog Toulousea Uroš Borzaš, koji je između Mađarske i Srbije ipak odabrao igrati za “Orlove”.

Srpska reprezentacija već je “skalpirala” viceprvaka iz zadnjeg izdanja 2018. Tunis, a u grupi je pala i Italija. Protiv osvajača naslova iz sad već davne 2013. Egipta nisu mogli, ali su na kraju grupnu fazu okončali na drugom mjestu čime su za nagradu dobili veliki okršaj sa španjolskom Furijom.

Prijedlog za klađenje

Nakon što su u zadnja dva izdanja propustili osvojiti zlato, Španjolci nisu ništa prepustili slučaju te su na ove igre stigli u vrlo moćnom sastavu. Vidi se to jasno po dosadašnjim rezultatima, ali dojma smo da će se protiv ovakve Srbije s nekoliko “A” pojačanja morati pomučiti za finale.

Zato smatramo da je u hendikepu na Srbiju dobra vrijednost pa tipujemo da će ostati unutar četiri gola razlike.

Datum i vrijeme: 04.07.2022. 19:00 CET

Tip: Hendikep 2 (+4.5)

Kvota: 1.93

Kladionica: 22Bet

Ukoliko nemate račun kod 22bet kladionice, imate mogućnost preuzeti nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 .

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan