Spezia – Atalanta: Analiza utakmice

Milos
21 studenoga, 2020
554 Views
nogomet tipovi

Poslednjih dana mogli ste napraviti lep profit od naših tipova i analiza, a danas nastavljamo sa utakmicama koje se igraju u okviru nacionalnih šampionata. Mi ćemo tipovati jednu utakmicu danas, a ona nam dolazi iz italije, gde ekipa Atalante ide na gostovanje neugodnoj ekipi Spezie. Verovali ili ne, ovaj put ćemo opet igrati na golove, pošto smatramo da bi ovde moglo da bude vatrometa.

Domaća ekipa, koja je ove sezone novopridošla ekipa u Serie A, igra iznad svih očekivanja i trenutno se nalaze na 13-toj poziciji šampionata sa respektabilnim rekordom od 2-2-3. Ono što je problematično kod njih su domaće utakmice, gde nisu uspeli da ostvare pobedu još, ali i pored toga svakako nisu ekipa koja se sme potceniti. Na primer, poraženi su na domaćem terenu od Juventusa 1-4, ali su zato na gostovanju Beneventu uspeli da pobede sa 3-0.

Sa druge strane Atalanta je bila u seriji malo lošijih rezultata prevashodno jer je trener Gasperini prioritet stavio na utakmice Lige Šampiona, te se Dei trenutno nalaze na 6-toj poziciji sa rekordom od 4-1-2. Naravno kao i prošle sezone na njihovim utakmicama pršti od golova, te u proseku ove sezone Atalanta igra utakmice sa 4.6 golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret, pošto trener domaćih ne može da računa na povređene Elio Capradossi, Jeroen Zoet, Andrej Galabinov, Juan Ramos, Daniele Verde, Diego Farias, Leo Sena, dok gosti na teren dolaze bez Mattia Caldara, Matteo Ruggeri.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale do sada niklada tokom istorije, te nema trendova koji bi se mogli pratiti. Doduše igrali su jednom 2014. godine u prijateljskom meču.

Predlozi za tipovanje

Ovo su dve ekipe koje igraju ofanzivan fudbal, a kojima odbrane nisu na visini zadatka. Stoga, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati da će biti mnogo golova, odnosno naš je predlog da se odigra Over 3.5 Goals (da će obe ekipe postići 4 ili više pogodaka) koja igra se plaća odličnom 2.01 kvotom u kladionici 22bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos