Sport Recife – Bragantino: Analiza utakmice

Sportske
6 kolovoza, 2021
577 Views
sport recife vs bragantino

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za petak 06.08.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru prve utakmice redovnog kola Brazilske prve lige sastaju Sport Recife i Bragantino.

Sport Recife

Domaća ekipa već godinama tavori na marginama prve lige, a vrlo često im se dešava da ispadnu u drugu ligu, ali se takođe ekspresno vraćaju pošto imaju jako nezgodno domaćinstvo pre svega. Naime, Recife je vrlo daleko u odnosu na ostale države i timovi često dolaze vrlo umorni na utakmice protiv Sporta. Trenutno se nalaze u donjem delu tabele, a u proseku na domaćem terenu igraju utakmice sa vrlo malim brojem pogodaka.

Bragantino

Sa druge strane, RB Bragantino je ekipa koju smo dosta puta spominjali ove sezone. Trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji tabele i teško će ići bolje od toga, jer Palmeiras, Atl MG i Flamengo su realno još uvek bolje ekipe od njih. Oni ove sezone igraju dosta zatvorenije u odnosu na prošlu sezonu, a imajući u vidu da je teren u Recifeu u katastrofa stanju sumnjamo da će se raspucati na ovoj utakmici.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, ali ništa previše ozbiljno.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 12 puta jedna protiv druge i rezultati su izjednačeni. Na poslednjih 6 susreta čak 4 puta je viđeno dva ili manje golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i činjenicu da druga runda prilično bitna za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.25 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili manje pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.65 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske