Srbija vs. Hrvatska: Tipovi, savjeti i kvote 29.06.2022.

Dusan
29 lipnja, 2022
641 Views
Srbija vs Hrvatska

Hrvatska je napokon pokazala svoje pravo lice i odigrala dosad najbolji meč turnira protiv Gruzijaca. Sjajna je to najava za četvrtfinale i veliki okršaj i derbi sa Srbijom koja je ostvarila direktan plasman u četvrtfinale prvim mjestom skupine.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Srbija

Srpski izbornik Dejan Savić vrlo ozbiljno shvaća nekompletnu i pomlađenu hrvatsku ekipu. Srpska je selekcija tokom nekoliko dana odmora odradila sparing s Mađarima pripremajući taktiku za Hrvate protiv kojih će u susret ući kao jasni favoriti.

Tokom grupne faze blijedo je to izgledalo protiv Australije i SAD-a, no srpski su vaterpolisti ipak došli do pobjeda.

U zadnjem su se kolu poigrali s Kazahstancima i izborili direktan plasman u četvrtfinale. Izostanci i promjene koje je prošla hrvatska vrsta previše ne zabrinjavaju srpske igrače koji se u najavama prisjećaju poraza s Olimpijade i svjetskog prvenstva iz 2017. godine, tako da je najavljen oprez i maksimalna koncentracija.

Hrvatska

S obzirom na kvalitetu i iskustvo hrvatskog sastava te sve viđeno dosad, Hrvate se teško može svrstati u krug favorita za medalju. Nema nekoliko bitnih igrača što se nije spominjalo zbog debija nove zvijezde Konstantina Kharkova, no u bazenu je ipak vidljiv nedostatak konstante i iskustva.

Hrvatski su se vaterpolisti jedva othrvali japanskom presingu u zadnjem kolu grupne faze da bi onda protiv vrlo neugodne Gruzije odigrali fantastičnu utakmicu. Obrambeno je to bilo na vrlo visokom nivou, čak takvom da su Gruzijci ostali bez ijednog jedinog pogotka u trećoj četvrtini.

Upravo ovakve oscilacije iz ponora protiv Japanaca do perfekcije protiv Gruzijaca jasno sugeriraju da Hrvatska pred sobom ima još puno rada i stjecanja iskustva za stvaranje neke prave konstante.

Prijedlog za klađenje

Kvaliteta je definitivno na strani Srbije što se jasno isčitava iz koeficijenata, no u ovakvom derbiju nikad nije zahvalno prognozirati pobjednika. Posebne emocije vladat će bazenom pa je apsolutno sve moguće, ali zato je opcija undera golova odlična za probati.

Trebali bismo gledati napet meč s dosta nervoze tako da bi margina golova trebala biti manja i ima odličnu vrijednost.

Datum i vrijeme: 29.06.2022. 16:00 CET

Tip: Zbroj manje od 19.5 golova

Kvota: 1.85

Kladionica: 22Bet

Kladionica 22bet trenutno ima odličnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, s kojom svaki čitalac našeg portala može ostvariti do €122 za besplatne oklade, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan