Srbija vs. Norveška: Tipovi, savjeti i kvote 02.06.2022.

Dusan
2 lipnja, 2022
811 Views
Srbija vs. Norveška

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Nakon fantastičnih utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, pred srpskim nogometašima je novi izazov u B diviziji Lige nacija. Izbornik Dragan Stojković i njegova momčad jasni su u namjeri da se u sljedećem natječu u elitnoj diviziji, a prva prepreka bit će im reprezentacija Norveške. Ovaj okršaj na programu je u četvrtak od 20:45 na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu.

Srbija

Popularni “Orlovi” za kvalifikacijski ciklus za odlazak u Katar završili su na prvom mjestu ispred Portugala na sjajan način – pobjedom u Lisabonu u odlučujućem dvoboju. Taj uspjeh je arhiviran i sada je cilj svih u taboru ove reprezentacije kroz ozbiljan pristup utakmicama u Ligi nacija prilagoditi formu za studeni kada kreće Svjetsko prvenstvo.

Dolaskom Dragana Stojkovića na mjesto izbornika Srbija je zaigrala puno ozbiljnije, agresivnije i ofenzivnije. Reprezentacija Srbije je u svakoj utakmici igrala napadački, tražeći šansu više, pa ne treba čuditi što su u četiri od posljednjih pet utakmica pala ukupno tri ili više golova.

Veliki broj igrača iz Srbije odigrao je fantastičnu sezonu u svojim klubovima. Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Filip Kostić, Sergej Milinković-Savić, Saša Lukić su u odličnoj formi, pa treba očekivati ​​njihove dobre igre u dresu s nacionalnim grbom.

Stručni stožer “Orlova” neće moći računati na napadača Juventusa Dušana Vlahovića, koji će zbog ozljede propustiti ovaj ciklus Lige nacija, pa će se trener Stojković osloniti na Mitrovića i Luku Jovića.

Norveška

Norvežane nećemo vidjeti u Kataru, ali ova mlada momčad može biti ozbiljan konkurent u nadolazećim natjecanjima. Ova reprezentacija je u kvalifikacijama završila na trećem mjestu iza Nizozemske i Turske, a podbacili su u posljednja dva kola protiv Latvije (0:0) i Nizozemske (0:2), kada nisu uspjele zabiti gol.

Norveška ima dva iznimno talentirana nogometaša, koji će u idućem desetljeću, a možda i dulje, biti glavna poluga reprezentacije. Riječ je o napadaču Erlingu Haalandu, novom igraču Manchester Cityja, kao i kapetanu Arsenala i ove reprezentacije Martinu Odegaardu. Spomenuti tandem mogao bi ovom narodu donijeti puno veselja u godinama koje dolaze.

Trener Staale Solbakken će u ovoj utakmici imati problema u obrambenoj liniji. Defanzivac Galatasaraya Omar Elabdellaoui je ozlijeđen, dok centralni bek Brentforda Kristoffer Ayer nije u reprezentaciji.

Očekivani sastavi

Srbija (3-4-3): Rajković; Milenković, Veljković, Pavlović; Živković, Lukić, Gudelj, Kostić; Tadić, S. Milinković-Savić; A. Mitrović

Norveška (4-3-3): Nyland; Pedersen, Ostigard, Hanche-Olsen, Meling; Thorsby, Berge, Odegaard; Hauge, Haaland, Elyounoussi

Raniji susreti

Jedina utakmica između dvije reprezentacije bila je u polufinalu baraža za odlazak na EURO 2021, a Srbija je u Oslu pobijedila s 2:1 nakon produžetaka. Rezultat u regularnih 90 minuta bio je 1:1.

Prijedlog za tipovanje

Obje reprezentacije imaju bolje igrače u napadu nego u obrani, tako da očekujemo ofenzivno orijentirane suparnike. Mišljenja smo da će ova utakmica biti dinamična i učinkovita, tako da je naš prijedlog za klađenje over na margini od 2,5 golova u 22bet.

Prijedlog za tipovanje: over 2.5 goals

Tečaj: 2.25

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan