Stuttgart vs Eintracht Frankfurt: Tipovi, savjeti i kvote – 05.02.2022.

Dusan
5 veljače, 2022
666 Views
Stuttgart vs Eintracht Frankfurt

Subotnji program u Bundesligi donosi nam okršaj momčadi koje još nisu pobijedile 2022. godine – Stuttgart će na svojoj “Mercedes-Benz Areni” dočekati Eintracht Frankfurt.

Stuttgart

Rezultatska kriza popularnih “Švaba” traje već mjesec i pol dana i datira još od prosinca prošle godine. Nogometaši Stuttgarta nisu pobijedili u posljednjih pet prvenstvenih utakmica – samo su remizirali bez golova s ​​posljednjeplasiranim Greuther Furthom i doživjeli četiri poraza.

Poražavajuća je činjenica da niti u jednom od ta četiri susreta nisu uzdrmali gol suparnika, pa ova momčad nije postigla točno 487 minuta!

Iako se trenutno nalaze na pretposljednjem 17. mjestu bundesligaške ljestvice, ova sezona nije izgubljena za momčad s “Mercedes-Benz Arene”, jer prva momčad izvan zone ispadanja ima samo tri boda više.

No, ono što bi trebalo zabrinjavati trenera Pellegrina Matarazza je činjenica da momčad ima golemih problema s realizacijom. Nije ih riješio Saša Kalajdžić, najbolji strijelac prošle sezone, koji se vratio na teren početkom godine, ali se uklopio u potpuno sivilo momčadi.

Činjenica da je najbolji strijelac momčadi centralni bek Konstantinos Mavropanos s četiri pogotka najbolje oslikava probleme ove momčadi s učinkovitošću.

Eintracht Frankfurt

Momčad iz Frankfurta također nije ostvarila trijumf u tekućoj kalendarskoj godini, no kada je u pitanju kvaliteta igre, trener Oliver Glasner ima puno više razloga za optimizam u odnosu na kolegu Matarazza.

Eintracht je prvi susret u novoj godini odigrao protiv Dortmunda i u prvih 70 minuta imao prednost od 2-0 i bio ravnopravan rival na terenu. No, gosti su uspjeli u 20-ak minuta potpuno preokrenuti rezultat i ostaviti domaće bez ijednog boda.

Uslijedio je remi na gostovanju kod Augsburga (1:1), a potom i šokantan poraz od Arminie Bielefeld (0:2) u posljednjem susretu prije reprezentativne stanke. Frankfurt je u tom susretu bio apsolutno bolja momčad, stvorivši čak 17 prilika za pogodak, no bodovi su na kraju otišli na sjeveroistok Njemačke.

Orlovi iz Frankfurta u ovaj susret ulaze s 9. mjesta, a imaju samo tri boda manje od Leipziga koji je pozicioniran na 6. mjestu, što jamči nastup u Europi sljedeće sezone, tako da je još sve otvoreno i Eintracht ima realne šanse za plasman na jednom od europskih natjecanja.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Očekivani sastavi

Stuttgart će u ovoj utakmici ostati bez ozlijeđenog Sankoha, dok je Marmoush na Afričkom kupu nacija, a u pitanju su Egloff i Nartey. S druge strane, Eintracht će u ovoj utakmici biti bez Japanca Kamade, a upitni su Hinteregger i Ache.

Raniji rezultati i trendovi

U prvom dijelu sezone u susretu ove dvije momčadi nije bilo pobjednika (1:1), a dva prije toga su završila remijem (1:1, 2:2).

Prijedlog za ťipovanje

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Mišljenja smo da je kvaliteta na strani Frankfurta, a da će gostujući tim to potvrditi u subotu na travnatoj podlozi “Mercedes-Benz Arene”. Najveću vrijednost vidimo u tipu X2&2+ u MaxBet kladionici, a prolaznost jamči svaki remi ili pobjedu gostiju s dva ili više postignutih golova. Koeficijent na ovaj tip je vrlo dobar, 1,88.

Ukoliko se odlučite registrovati u Maxbet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan