Stuttgart vs Wolfsburg: Tipovi, savjeti i kvote – 30.04.2022.

Dusan
29 travnja, 2022
575 Views
Stuttgart - Wolfsburg

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Snovi o opstanku u ligi su još uvek „živi“ za ekipu Stuttgarta, ali će fudbaleri ovog tima u preostala tri kola biti pod velikim pritiskom, obzirom da nemaju prava na grešku ukoliko žele da i naredne sezone budu deo najvišeg ranga nemačkog fudbala.

Stuttgart

Stuttgart je nakon trideset jednog odigranog meča osvojio dvadeset osam bodova, što je bilo dovoljno za šesnaesto mesto na tabeli, koje „vodi“ u baraž za opstanak u Bundesligi. Osamnaest od ukupno dvadeset osam bodova je Stuttgart osvojio na domaćem terenu, tako da slobodno možemo reći da im mnogo više prijaju mečevi kod kuće.

Ipak, ekipa Stuttgart-a ove sezone ima mnogo defanzivnih problema, i sa pedeset pet primljenih golova zauzima treće mesto na listi najlošijih defanzivnih timova u ligi, tako da će u preostala tri meča morati odigrati mnogo agresivnije u odbrani, jer je to jedini način na koji mogu doći do preko potrebnih bodova.

Na poslednja četiri meča su fudbaleri domaćeg tima osvojili samo dva boda, tako da je pravo vreme da pokažu reakciju i pokušaju da naprave veliki korak napred ka opstanku u ligi. Nema sumnje da će ekipa Stuttgart-a na sutrašnjem meču biti motivisana, jer će duel protiv Wolfsburg-a biti praktično poslednja prilika da se izbegne negativni scenario.

Wolfsburg

Činilo se tokom prvog dela sezone da će ekipa Wolfsburg-a biti jedan od kandidata u borbi za neku od pozicija na tabeli koje obezbeđuju učešće u nekom od Evropskih takmičenja naredne sezone, ali je veliki broj uspona i padova doprineo tome da će ipak plasman u sredini tabele biti njihov najveći domet ove sezone.

Wolfsburg je uoči sutrašnjeg meča na dvanaestom mestu na tabeli sa trideset sedam osvojenih bodova nakon trideset jedne odigrane utakmice, tako da je potpuno miran što se tiče opstanka u ligi, jer ima prednost od devet bodova u odnosu na Stuttgart.

Wolfsburg u poslednje vreme igra veoma ofanzivno, što se najbolje vidi iz podatka da su na poslednjih pet mečeva postigli deset i primili jedanaest golova, što nam daje prosek od čak 4.2 gola po meču. Obzirom da su u situaciji da sutrašnji meč mogu odigrati poptuno rasterećeno, sigurni smo da će fudbaleri gostujućeg tima nastaviti seriju veoma efikasnih utakmica.

H2H

Međusobni dueli ovih timova su uglavnom efikasni, a u prvom ovosezonskom duelu je Stuttgart trijumofao na gostujućem terenu rezultatom 2:0.

Povrede i izostanci

Stuttgart: Ahamada, Didavi, Mvupa, Nartey, Sankoh i Stenzel.

Wolfsburg: Otavio, Waldschmidt, William i van de Ven.

Stuttgart – Wolfsburg Prognoza

Stuttgart i Wolfsburg su ove sezone odigrali ukupno 62 meča na kojima je postignut ukupno 181 gol, što nam daje prosek od 2.92 gola po utakmici, tako da je veoma izgledno da golovi na sutrašnjem meču Stuttgart-a i Wolfsburg-a neće izostati.

Stuttgart želi da “pobegne” iz opasne zone, a za tako nešto će im biti potrebne najmanje dve pobede u preostala tri meča, tako da se trijumf protiv Wolfsburg-a nameće kao imperativ.

Istovremeno. Iz tog razloga očekujemo veoma ofanzivno izdanje fudbalera domaćeg tima, jer je to jedini način na koji mogu doći do pobede, a kada na to dodamo i činjenicu da Wolfsburg u poslednje vreme igra veoma ofanzivno, sasvim izgledno je za očekivati da će međusobni duel ovih timova biti sa barem nekoliko postignutih golova.

 Tip: Goals to be scored in both halves

Kvota: 1.72

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan