Švicarska vs. Španjolska: Tipovi, savjeti i kvote – 09.06.2022.

Dusan
8 lipnja, 2022
667 Views
Švicarska vs. Španjolska

 Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Reprezentacija Švajcarske će u trećem kolu pokušati da pokaže reakciju nakon ubedljivog poraza od Portugal-a, ali neće imati nimalo lak zadatak obzirom da im goste stiže veoma težak protivnik – Španija.

Švicarska

Imali su Švicarci visoke ambicije, ali su već u prva dva kola doživeli dva veoma bolna poraza. U prvom kolu su u gostima poraženi od Češke sa 2:1, i već tada je postalo jasno da će Švicarci imati veoma problema u ostvarivanju rezultatskog iskoraka ove sezone.

Usledilo je još jedno veoma teško gostovanje, i očekivalo se da će Švajcarci uspeti da pruže ozbiljniji otpor reprezentaciji Portugal-a. Međutim, Portuglaci su od početka meča imali totalnu inicijativu, ali moramo reć da je tok meča mogao biti sasvim drugačiji da gol Seferović-a nije poništen.

Ipak, Portugal je iskoristio gotovo svaku šansu za postizanje gola i na kraju je slavio sa ubedljivih 4:0, dok su Švicarci zahvaljujući tom porazu dospeli u gotovo bezizlaznu situaciju. Ovo će im biti poslednja prilika da se uključe u borbu za plasman u narednu fazu takmičenja, a u takvoj situaciji bi prednost domaćeg terena mogla biti veoma važan faktor.

Španjolska

Španjolci su uoči početka ovog takmičenja proglašeni za jednog od glavnih favorita za osvajanje trofeja, ali stvari za sada ne idu po planu.

U prvom kolu su propustili lepu priliku da na domaćem terenu savladaju Portuglace koji su i glavni kandidati u borbi za prvo mesto na tabeli, ali su zahvaljujući jeftino primljenom golu u finišu utakmice uspeli da osvoje samo jedan bod.

Delovalo je da će taj neuspeh anulirati na gostovanju reprezentaciji Češke, ali su Česi pružili neočekivano jak otpor, i Španjolci su uz mnogo muke uspeli da izbegnu poraz.

Česi su dva puta na meču imali prednost, ali nisu imali dovoljno koncentracije da izdrže do kraja, što je Martinez u devedesetom minutu umeo da kazni.

Obzirom na veoma visoke ambicije, eventualni neuspeh protiv Švicarske bi za Špaanjolce praktično značio kraj svih nadanja da mogu do prve pozicije na tabeli, i verujemo da su igrači gostujuće reprezentacije shvatiti ozbiljnost trenutne situacije, i da u duelu sa Švicarskom neće praviti početničke greške kao u prve dve utakmice.

H2H

Švicarska i Španjolska su do sada odigrale dvadeset tri međusobna meča, i ovo je trenutni bilans:

Švicarska – pet pobeda

Španjolska – sedamnaest pobeda

Jedan meč je završen nerešenim rezultatom

Povrede i izostanci

Švicarska: Nema izostanaka.

Španjolska: Aymeric Laporte. David de Gea je neizvestan za nastup na meču protiv Švicarske.

Očekivani sastavi

Švicarska (4-2-3-1): Yann Sommer – Silvan Widmer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez – Granit Xhaka, Remo Freuler – Steven Zuber, Xherdan Shaqiri, Renato Steffen – Breel Embolo.

Španjolska (4-3-3): Unai Simon – Cesar Azpilicueta, Eric Garcia, Pau Torres, Jordi Alba – Sergio Busquets, Koke, Gavi – Pablo Sarabia, Alvaro Morata i Ferran Torres.

Švicarska vs. Španjolska Prognoza i Tip

Španjolska je jedan od glavnih kandidata za osvajanje trofeja Lige Nacija, i nikako sebi ne sme dozvoliti ovoliki broj neuspeha. U prva dva kola su izgubili četiri vredna boda, tako da je za njih pobeda u duelu sa Švicarskom apsolutni imperativ.

Švicarci su u prva dva kola definitivno razočarali svoje navijače veoma slabim pristupom i požrtvovanjem na terenu, a čak šest primljenih golova je dovoljan znak da nešto u njihovoj reprezentaciji ne funkcioniše.

Za Španjosku je ovo poslednja prilika da se uključi u borbu za prvo mesto sa Portugal-om, pa iz tog razloga verujemo da će na terenu igrači Španjolske reprezentacije potvrditi da su u ovom trenutku kvalitetniji od Švicaraca.

09.06.2022 20:45

TIP: Bet Builder

Match result will be draw or Spain

Over 0 goals in the match for Spain

Under 2 goals in the match for Switzlerland

Over 1 corners in the first half for both teams combined

Over 1 corners in the second half for both teams combined

Kvota: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan