TAKO BRZO: Kloppov nasljednik već je na privatnom letu za Englesku?!

Stex
22 travnja, 2024
827 Views
slika: The Athletic

Nakon što je Jürgen Klopp najavio da će na kraju sezone napustiti klupu Liverpoola i uzeti pauzu od trenerskog posla, klub s Anfielda je u potrazi za njegovim nasljednikom. Klopp, koji je donio Liverpoolu naslove prvaka Europe i Engleske, ostavlja veliki trag.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Među kandidatima za novog trenera Liverpoola ranije su se spominjali Xabi Alonso, Roberto De Zerbi i Kloppov trenutni pomoćnik Pepijn Lijnders. No, posljednjih tjedana u prvi plan kao glavni favorit iskočio je Ruben Amorim (39), trener Sportinga koji je prethodno vodio Bragu. Amorim preferira sustav s tri stopera i napadački stil igre, što je Sportingu u prvoj sezoni s njim donijelo naslov prvaka.

Pojavile su se glasine da Amorima želi i West Ham, ali se vjeruje da Liverpool ima prednost u utrci za njegov potpis. Pedro Sepulveda, ugledni portugalski novinar, objavio je da je Amorim otputovao iz Lisabona u London privatnim avionom kako bi se sastao s predstavnicima oba kluba, Liverpoola i West Hama.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex