Tennessee Titans vs. Denver Broncos – Tipovi, savjeti i kvote 13.11.2022. 19:00

Pitbull
11 studenoga, 2022
761 Views
Tennessee Titans vs. Denver Broncos

U veoma bitnoj utakmici za obje momčadi, Tennessee Titansi će na svom terenu igrati protiv Denver Broncosa.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Tennessee Titans

Iako su igrali bez Ryana Tannehilla, Tennessee Titansi su prošle sedmice bili veoma blizu da naprave senzaciju protiv Kansas City Chiefsa. Izgubili su u produžetku, ali su potvrdili da su trenutačno jedna od najboljih ekipa u AFC-u koja sa pravom može da se nada nastupu u Super Bowlu.

Da bi Titansi povećali svoje šanse za nastup u Super Bowlu, neophodno je da se izbore za što bolju poziciju u regularnoj sezoni. Raspored im je povoljan do samog kraja, ali moraće da pobjeđuju u kontinutetu, pogotovo na domaćem terenu. Derrick Henry je ponovo statistički najbolji running back u čitavom NFL-u. Niko nema više istrčanih jardi od njega, a po broju touchdowna je jedino bolji Nick Chubb iz Cleveland Brownsa.

Ukoliko ne budu imali izgubljene lopte na svojoj polovini, Titansi ne bi smjeli ovo izgubiti. Napad im je mnogo funkcionalniji, dok ni u obrani ne zaostaju mnogo za Broncosima. Tannehill se vraća, a Henry će dobro namučiti protivničke defanzivce.

Denver Broncos

Kada su potpisali Russella Wilsona, Denver Broncosi su najavili najveće moguće ambicije. Potajno su se nadali da možda mogu otići do samog kraja, a sve su prilike da neće zaigrati ni u doigravanju. Nalaze se na 3-5 i ako izgube u Nashvilleu, to će biti kraj svih nadanja.

Svi problemi Broncosa se nalaze u njihovom napadu. Obrana je jedna od najboljih u čitavim NFL-u, ali Wilson izgleda skandalozno i odatle sve kreće. Nathaniel Hackett takođe djeluje pogubljeno na poziciji glavnog trenera i biće iznenađenje ako ne bude otpušten po završetku sezone. Naravno, Broncosi još uvijek mogu preokrenuti sve. Ako u tome uspiju, to će biti ogroman podvig ako znamo kako su izgledali do sada.

Dobra stvar za Broncose je to što će utakmica u Nashvilleu biti izvjesno na mali broj poena. Ako bi uspjeli iznuditi neki interception ili fumble na polovini Titansa, možda bi mogli nečemu da se nadaju. Imali su i sedam dana više za pripremu meča od protivnika što nije zanemarljivo.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Posljednji put su Broncosi i Titansi igrali međusobno prije dvije godine u Denveru. Tada je bilo 16:14 za Titanse.

Očekivani sastavi

Jeffery Simmons, Zach Cunningham i Amani Hooker nisu trenirali i upitni su kod Tennessee Titansa. Baron Browning i KJ Hamler izvjesno neće igrati za Denver Broncose.

Prijedlog za klađenje

Obje momčadi su odigrale osam utakmica u sezoni do sada. Titansi su pokazali da su jedan od kandidata za Super Bowl, dok su Broncosi izgledali kao jedna od najgorih ekipa u konferenciji. Ne postoji niti jedan legitiman razlog koji bi ih favorizovao na ovom gostovanju u Nashvilleu.

Datum i vrijeme: 13.11.2022. 19:00
Tip: pobjeda Tennessee Titansa
Kvota: 1.69
Kladionica: Unibet

100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Pitbull

Iako je kod nas došao sa pedigreom fantastičnog košarkaškog tipstera, Pitbull je u poslednje vreme pokazao da sa istim uspehom može da prognozira fudbalske, teniske, ali i rezultate Formule 1. To i nije toiliko čudno, pošto svo svoje slobodno vreme provodi upijajući svaku moguću informaciju o sportu koju može da nađe. Slobodno možemo reći da je hodajuća sportska enciklopedija.