The Strongest – Jorge Wilstermann: Analiza utakmice

Dusan
19 rujna, 2021
382 Views
The Strongest – Jorge Wilstermann

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola prve Bolivijske lige, gde se sastaju ekipe The Strongest i Jorge Wilstermann.

The Strongest

Domaća ekipa je u prvom delu sezone gotovo sve vreme bila na prvoj poziciji, ali nekoliko lošijih rezultata na gostovanjima i zaista fantastična igra ekipe Always Ready dovele su do toga da su Tigrovi sada na drugom mestu. Ipak, na domaćem terenu oni igraju fantastično već godinama, pa tako i ove sezone imaju skor 7-1-1 sa 28 postignutih i 8 primljenih golova. Svakako će pokušati u okviru drugog dela sezone da prestignu vodeću ekipu.

Jorge Wilstermann

Sa druge strane gostujuća ekipa ne spada u top ekipe ove sezone, ali svakako imaju vrlo zabavnu ekipu koja igra vrlo otvoreno. Trenutno se nalaze na devetoj poziciji a na gostovanjima imaju skor od 3 pobede, 0 nerešenih i 6 poraza, sa gol razlikom od 16 postignutih i 23 primljena gola. Kao što smo naveli oni igraju vrlo ofanzivno protiv svakoga.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih važnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a rezultati su prilično šareni.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je duel dve ekipe različitog kvaliteta, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 4 ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.69 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan