Tiket dana – 14.11.2021.

Dusan
14 studenoga, 2021
599 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 14.11.2021. godine

15:00 Sandecja -Arka, Poljska 2

U 17. kolu Poljske druge lige će Sandecja na neutralnom terenu dočekati Arku iz Gdinje, i ovo će biti meč koji će jednu od ove dve ekipe približiti u borbi za jedno od prva dva mesta na tabeli.

Sandecja je na sedmom mestu na tabeli sa 26 ovojenih bodova, a do sada su upisali 8 pobeda, 2 remija i 5 poraza uz gol razliku od 17 postignutih i 14 primljenih golova. Sandecja je nominalno kao domaćin odigrala samo 3 meča, i još uvek nemaju ostvarenu pobedu, a zabeležili su jedan rem ii 2 poraza uz 2 postignuta i 5 prmiljenih golova.

Nalaze se u promenjivoj formi, i u poslednja dva meča su osvojili samo 1 bod, tako da im je pobeda u ovom duelu imperative. Arka takođe ima 26 osvojenih bodova, ali su zbog bolje gol razlike na poziciji iznad u odnosu na Sandecju.

Imaju 8 pobeda, 2 remija i 6 poraza, a na to su dodali 24 postignuta i 14 primljenih golova. Arka na strain igra malo efikasnije, što pokazuje 12 postignutih i 9 primljenih golova na 9 utakmica.

Kako je polovina prvenstva već prošla i kako je obema ekipama stalo da se na kraju sezone nađu makar u plej ofu, očekujemo da će i Sandecja i Arka juriti sva tri boda, jer drugoplasirana Legnica već sada beži velikih  6 bodova. Očekujemo ofanzivnu igru naročito Arke, pa bi trebali videte golove na ovom meču.

1+1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje jedan gol ) 1,93 22bet

16:00 Murom – Dynamo Moscow 2, Russia FNL 2

Murom je trenutno na petom mestu na tabeli sa 27 osvojenih bodova, a do sada su upisali 7 pobeda, 6 remija i 6 poraza, uz gol razliku od 26 postignutih i 18 primljenih golova. Kod kuće su na 9 mečeva ostvarili 4 pobede, 2 remija i 3 poraza, i na domaćim mečevima igraju veoma tvrdo, što najbolje pokazuje 12 postignutih i svega 6 primljenih golova.

Dynamo je drugoplasirana ekipa lige sa 37 osvojenih bodova, i zabeležili su 10 pobeda, 7 remija i 2 poraza. Sa 40 postignutih i 17 primljenih golova spadaju u jednu od najefikasnijih ekipa lige, ali su tu gol razliku napravili na domaćim utakmicama.

Na strani su na 9 odigranih mečeva postigli 15 i primili 9 golova, i imaju 5 pobeda, 3 remija i 1 poraz. Ovaj meč mnogo više znači domaćoj ekipi koja ima nekoliko konkurenta što se tiče plasmana u plej of na kraju sezone, dok je Dynamo siguran na drugoj poziciji, i ne može do prvog mesta obzirom da zaostaje 12 bodova za vodećim Shinnikom.

Murom je u prošlom kolu na strani sa 1:0 dobio trećeplasiranu Lokomotivu Kazanku, i moglo bi se reći da su uhvatili dobru formu, obzirom da im je to bila druga vezana pobeda. Murom igra veoma tvrdo ove sezone, i očekujemo da tako bude i na ovoj utakmici.

Manje od 2.5 gola 1,85  22bet

16:00 King Faisal – Ashanti, Ghana 1

Počelo je i prvenstvo Ghane, i u trečem kolu će King Faisal na svom terenu ugostiti Ashanti. King Faisal je trenutno sa 6 osvojenih bodova na trećem mestu na tabeli, i na ta dva meča su ostvarili gol razliku 4:1. Pobedili su u prvom kolu kipu WAFA na domaćem terenu sa 1:0, dok su pre nedelju dana na strani bili boji od Aduna Stars-a sa 3:1.

Mečevi na kojima ekipa King Faisal-a postiže dosta golova su prava retkost, i prošle sezone su na 34 meča uspeli da postignu samo 32 gola, a kako nisu previše menjali igrački sastav ovog leta, očekujemo da nastave u prošlosezonskom ritmu što se tiče efikasnosti.

Ashanti je u dosta mirnijem ritmu započeo novu sezonu, pa su tako na dva odigrana meča upisali po  pobedu i remi. U gostima su dobili Eleven Wonders sa 1:0, a zatim su kod kuće odigrali 1:1 sa ekipom Karela.

Ni King Faisal a ni Ashanti nisu poznate u fudbalskom svetu kao preterano efikasne ekipe, a pogledom na međusobne duele se vidi da je čak 8 od prethodnih 10 mečeva završeno sa manje od 2,5 gola. Ispratićemo tradiciju i ovog puta, tako da tipujemo da će ovo biti meč sa malim brojem golova.

Manje od 2.5 gola 1,54  22bet

20:45 Portugal – Serbia, Kvalifikacije za svetsko prvenstvo

Meč na stadionu La Luz u Lisabonu će odlučiti koja reprezentacija ide direktno na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022 godine, a koja će vizu morati da potraži kroz baraž. Obe ekipe su izjednačene sa po 17 bdova, s tim da Portugal ima za 4 gola bolju gol razliku, tako da Srbiji samo pobeda na ovom meču donosi plasman na Svetsko prvenstvo.

Portugal je neočekivano kiksnuo protiv Irske pre 3 dana u Dablinu odigravši 0:0, i zbog toga ne mogu biti rasterećeni u ovom meču. Irska je bila nerešiva enigma i za Srbiju, obzirom da su Irci uspeli da otkinu Srbiji dva velika boda početkom septembra , takođe u Dablinu.

Srbija je u prvom delu grupne faze u Beogradu odigrala 2:2 sa Portugalom, ali je taj meč obeležila kontroverzna sudijska odluka da se pri rezultatu 2:2 u zaustavnom vremenu poništi gol Kristijanu Ronaldu. Očekujemo veliku tenziju obzirom da je veliki ulog u igri, i sigurni smo da će Portugalci biti motivisaniji, a naročito prva zvezda tima Kristijano Ronaldo, kome bi prvenstvo u Kataru bilo poslednje u karijeri.

Portugal je nesumnjivi favorit, ali očekujemo da će ipak na ovom meču pristupiti malo opreznije. Srbija mora da napadne jer joj samo tri boda odgovaraju, ali verujemo da će šansu tražiti iz kontranapada, jer jednostavno prvenstveno moraju čuvati svoj gol zato što bi eventualni rani gol Portugalaca praktično rešio sve.

Sigurni smo da nas očekuje meč sa dosta prekida i faulova, tako da uzevši dve u obzir, tipujemo na manji broj golova na ovom meču.

Manje od 3 gola 1,62 22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 8.91 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI ČAK SKORO 9 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan