Tiket dana – 22.01.2022

Sportske
22 siječnja, 2022
524 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 22.01.2022. godine

16:00 Lietkabelis – Prienai, Lithuania LKL

Lietkabelis je ove sezone postavio fokus na takmičenje u Evorkupu, pa iz tog razloga ne treba da čudi skor od 11 pobeda i 5 poraza u ligi. U dosadašnjem delu sezone igraju mečeve sa prosekom od 155.6 poena u ligi, ali su mnogo efikasniji u gostujućim mečevima. U goste im dolazi najslabija ekipa elige, poslednjeplasirani Prienai, koji je na 16 do sada odigranih mečeva ostvario samo jednu pobedu. Prienai ima nešto veći prosek poena po meču zahvaljujući slabijoj odbrani, a do sada su na proseku od 163.3 poena po meču. Lietkabelis ima jednu od najjačih ekipa u Litvaniji, ali ono što nam je privuklo pažnju da već nekoliko mečeva u nizu ubacuju po 15 i više trojki, što moramo priznati i mnogo kvalitetnijim timovima teško polazi za rukom. Očekuje se da dobiju ovaj meč bez većih problema, a konačno je i vreme da malo „uspore“ ritam.

Under 171.5 / 1.30 bet365

19:00 Mornar – FMP Beograd, ABA Liga

Nakon skoro mesec dana pauze će košarkaši FMP-a nastaviti takmičenje u ABA ligi, i to na gostovanju ekipi Mornara. Kladionice su na ovom meču dale prednost domaćem timu od 6.5 poena, što je previse u ovom momentu po našem mišljenju. Ove godine Mornar na papiru ima verovatno najslabiji tim u poslednjih 5 godina, i na početku sezone su bili u ogromnoj rezultatskoj krizi, ali su se nekako izvukli i sada jure plasman u plej of. Gordic ponovo veoma često preuzima ulogu lidera čak i kada se to od njega ne traži, a sem njeg i Mihailovića je još centar Mozli vredan pomena. FMP je ove godine napravio zaista respektabilnu ekipu predvođenu mladim trenerom Stefanovićem, a da dobro rade posao potvršuje i četvrta pozicija na tabeli sa samo tri poraza na trinaest odigranih mečeva. Imaju u timu Nevelsa, Jonesa i Izundua, igrače koji na nivou ABA lige mogu napraviti razliku, dok se Mornar u najvećem broj slučajeva oslanja na soliranje Gordića. Iako je po kladionicama Mornar favorit, mišljenja smo da je ovo egal meč, i prednsot dajemo gostujućem timu.

FMP +10.5  / 1,41  bet365

19:00 Orleans – Monaco, France LNB

Monaco je 18.01 i 20.01 imao dva meča u Euroleague, koja su na iznenađenje mnogih dobili bez većih problema. Usled zgusnutog rasporeda primorani su da manje od 48h posle duela u Rusiji igraju i prvenstveni meč, pa će tako večeras gostovati Orelansu. Monaco je trenutno na drugom mestu na tabeli sa skorom od 10 pobeda i 5 poraza, uz prosek od 162.5 poena po meču. Veći broj poraza je posledica veoma napornog rasporeda i manjka vremena za odmor, ali ne sumnjamo da će Monaco biti na potrebnom noviu u najvažnijem delu sezone. Gostuju Orleansu koji je na trinaestom mestu na tabeli sa ostvarenim učinkom od šest pobeda i devet poraza. Orelans je ekipa koja igra u nešto sporijem ritmu u odnosu na Monaco, budući da su njihovi Mečevi sa prosekom od 154.7 poena po utakmici. Sigurni smo da su obaveze u Euroleague ove nedelje kao i naporna putovanja ostavile traga na gostujući tim, pa očekujemo da će se to videti na večerašnjem meču. Monaco na poslednja tri meča protiv Orleansa u gostima nije prebacio 96 postignutih poena, a večeras ih očekujemo na nekih 82-85 poena.

Under 93.5  / 1,30 bet365 

20:30 Crailsheim Merlins – Oldenburg, Germany BBL

Domaći tim je trenutno na osmoj poziciji na tabeli sa ostvarenim učinkom od deset pobeda i šest poraza nakon šesnaest odigranih mečeva. Što se efikasnosti tiče, do sada su postigli 1399 i primili 1311 poena, što znači da mečeve igraju sa prosekom od 169.4 poena po utakmici. U svojoj dvorani igraju zaista dobro, obzirom da su na osam odigranih utakmica zabeležili sedam pobeda uz 687 postignutih i 624 primljena poena, odnosno 163.9 poena prosečno. Oldenburg je uoči ovog meča na poslednjem osamnaestom mestu na tabeli sa samo dve ostvarene pobede iz trinaest odigranih mečeva. U dosadašnjem delu takmičenja su postigli 1027 i primili 1093 poena, što nam daje podatak da mečeve igraju sa prosekom od 163.1 poena po utakmici. Uz ekipu Wurzburg-a su jedini tim u ligi koji još uvek nije zabeležio pobedu na gostujućim terenima, pa su tako na šet odigranih mečeva pretrpeli svih šest poraza., uz 489 postignutih i 522 primljena poena ( 168.5 poena prosečno ). Crailsheim je nakon poraza od Kyiv Baket-a u okviru FIBA Europa Cup-a imao dovoljno vremena da se odmori i pripremi za ovaj duel sa Oldenburgom, tako da ne sumnjamo da će ovaj meč odigrati na prepoznatljivom nivou. Mečeve igraju u veoma brzom ritmu sa velikim brojem postignutih poena, a večerašnji protivnik im je verovatno najslabija ekipa u ligi ove sezone, tako da je ovo idealna prilika da povrate poljuljano samopouzdanje ubedljivom i efikasnom pobedom.

Over 155.5 1.35 / bet365

SVE KVOTE SU IZ kladionice bet365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.22 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske