Tiket dana – četvrtak, 01.09.2022.

Alex
31 kolovoza, 2022
1178 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Kada je četvrtak 01.09.2022. u pitanju i prvi tiket dana u novom mesecu, odlučili smo se da napravimo kombinaciju dva fudbalska i jednog košarkaškog tipa. On predstavlja miks italijanske i srpske fudbalske igre, kao i jedne utakmice sa Eurobasketa. Ukupna kvota je 4.51.

17:15 Slovenia – Lithuania, Eurobasket

U daleko najinteresantnijem duelu prvog dana Eurobasketa sastaće se pretendenti na medalje i mesto na pobedničkom postolju – Slovenija i Litvanija.

Aktuelni prvaci Evropi će i na ovom turniru biti predvođeni NBA tandemom Luka Dončić – Goran Dragić, a mnogi ih smatraju jednim od glavnih favorita za zlatnu medalju. Pre pet godina je Dragić bio lider tima, sada je to Luka, ali Slovenci igraju podjednako lepršavo i kvalitetno kao 2017. godine.

Iako imaju respektabilan roster, Litvance niko ne svrstava u krug najužih favorita za evropski tron, verovatno zbog rezultata na prethodnim velikim takmičenjima, koji su bili ispod očekivanja.

No, NBA duo Domantas Sabonis – Jonas Valanciunas okružen je grupom izuzetno kvalitetnih igrača, tako da ova baltička reprezentacija može da iznenadi mnoge na ovom turniru.

Total Points Over 171.5 / 1.88

18:00 Cukaricki – Mladost, Serbia SuperLiga

U poslednjem meču devete runde srpske SuperLige Čukarički će na svom terenu dočekati lučansku Mladost.

Nakon perioda sjajnih igara i nekoliko uzastopnih pobeda, ekipa sa Banovog brda je upala u blagu rezultatsku krizu. Naime, oni su u poslednja dva kola igrali oba puta kao gosti i osvojili su samo jedan bod. U Kragujevcu su protiv Radničkog odigrali 1-1, dok su u prošloj rundi poraženi u Lazarevcu od Kolubare sa 2-3, što je uzrokovalo mali pad na tabeli, pa su uoči ovog meča na 6. mestu sa 13 bodova.

Sa druge strane, lučanska Mladost igra prilično loše od starta sezone i nikako da pronađe dobru formu i dođe do kontinuiteta pozitivnih rezultata. Oni su upisali samo jedan trijumf u prvih osam utakmica, pa su uz tri remija i četiri poraza, blizu dna tabele. Ovo gostovanje ne dolazi u pravom momentu za fudbalere Mladosti, jer nisu pobedili protiv Čukaričkog u poslednja četiri meča, a poslednji put su slavili kao gosti još 2018. godine.

Cukaricki To Win / 1.41

20:45 Atalanta – Torino, Italy Serie A

U jednom od poslednjih mečeva četvrte runde italijanskog šampionata gledaćemo veoma interesantan i uzbudljiv duel između Atalante i Torina. Oba tima startovala su novu takmičarsku godinu prilično dobro, tako da se ovaj duel može okarakterisati kao jedan od derbija tekuće runde.

Izabranici Gian Piera Gasperinija nisu doživeli neuspeh u novoj sezoni. Oni su savladali Sampdoriju i Veronu, remizirali su sa Milanom, pa imaju sedam bodova i nalaze se među timovima koji su pozicionirani od 4. do 7. mesta na tabeli.  Sa druge strane, i gosti su osvojili identičan broj bodova zahvaljujući pobedama protiv Monze i Cremonesea, dok su odigrali meč bez pobednika protiv Lazija. 

Oba tima odigrali su mečeve na mali broj golova, što je atipično za njih, naročito za sastav iz Bergama. Atalanta je ranijih sezona igrala efikasne i veoma interesantne utakmice, što verujemo da će biti slučaj u nastavku sezone, budući da je Gasperini trener koji forsira napadački fudbal.

Na poslednjih pet međusobnih mečeva ovih rivala postignuto je čak 30 golova, što je šest po utakmici! Mi verujemo da će se tradicija nastaviti, a bićemo zadovoljni ako budemo videli bar tri pogodaka.

Total Goals Over 2.5 / 1.7

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VEOMA DOBRIM  KOEFICIJENTOM 4.51, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI OKO 35 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.