Tiket dana – četvrtak 04.05.2023.

Sportske
4 svibnja, 2023
1306 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i dve košakrkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Juče nas je jedan gol na meču Lazio – Sassuolo delio od ozbiljne zarade, ali smo uprkos tom “kiksu” preko Yankee sistema ostvarili lep profit. Danas ćemo pokušati nastaviti u istom ritmu.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 04.05.2023. godine.

22:00 Athletic Bilbao vs Betis, Spain La Liga

Bilbao i Betis trenutno razdvajaju samo dva boda u borbi za posljednje mjesto koje garantira nastup u Europi iduće sezone, što znači da nas čeka iznimno napet i nepredvidiv dvoboj u kome bodovi vrijede dvostruko. Verujemo u dosta tenzija i prekida, što bi moglo u mnogome uticati na dinamiku utakmice. Oba tima ne igraju previše atraktivno niti napdački, tako da koeficijent od 1,90 za klađenje na manje od 3 gola ima više nego odličnu vrednost za nas.

Total Under 2.5 @ 1,95

20:30 Ioannis Papapetrou, Partizan vs Real Madrid

Tijekom cijele sezone Papapetrou je uglavnom imao prvenstveno obrambene zadatke, a nakon nekoliko glupih pogrešaka u trećoj utakmici, ne sumnjamo da će mu trener Obradović “zabraniti” aktivniju ulogu u napadu. Papapetrou uglavnom malo šutira, a u utakmici tako velike važnosti vanjska linija bi trebala imati puno veći doprinos. Kao i Lessort koji se vraća nakon suspenzije.

Ioannis Papapetrou Under 6.5 points @ 1,85

19:00 Bayern vs Heidelberg, Germany BBL

Dva kola prije kraja regularnog dijela prvenstva Heidelberg još uvijek ima barem minimalne šanse doći do osmog mjesta na tablici i sudjelovati u doigravanju. S druge strane, Bayern je siguran na trećem mjestu, i preostala dva susreta domaćoj momčadi ne znače apsolutno ništa. Heidelberg je u prethodne dvije utakmice ubacio ukupno 211 poena, i sumnjamo da će promijeniti filozofiju igre i protiv puno kvalitetnijeg protivnika. Budući da domaći nemaju posebnih motiva, ovdje su gosti mogli “pokriti” hendikep od 15 poena razlike.

Heidelberg + 15.5 @ 1,75

17:00 Hebar vs CSKA Sofia, Bulgaria Parva Liga

U slučaju današnjeg neuspjeha CSKA bi se već mogao oprostiti od naslova. To kažemo jer je bugarska Parva liga vrlo specifična i teško je nadoknaditi 4 boda zaostatka u doigravanju. Hebar je pretposljednja momčad na tablici koja je “jednom nogom” ispala, ali to ne znači da se danas neće boriti. No, razlika u kvaliteti je dosta velika pa bi gosti to rutinski trebali riješiti u svoju korist, možda već u prvih 45 minuta.

Poluvreme/Kraj – CSKA Sofia ( 2/2 ) @ 1,90

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske