Tiket dana – četvrtak 06.04.2023.

Srba331
6 travnja, 2023
1595 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za četvrtak 06.04.2023 sastoji se od jedne fudbalske i tri košarkaške utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,05.

19:00 Crvena zvezda vs Olympiacos, Evroliga

Crvena zvezda je bez ikakvih šansi da dođe do Top 8, dok će Olympiacosu biti potrebna 1 pobeda u preostale 2 utakmice do “potvrdi” prvo mesto na tabeli. Utakmica u Beogradu je za njih svakako lakša obzirom na duel sa Baskonijom u poslednjem kolu, tako da treba očekivati da će ekipa iz Pireja ovde ići na sigurnu pobedu bez obzira na prijateljske odnose sa Crvenom zvezdom. Domaći tim igra sjajno u poslednje vreme i “podiže” formu pred najvažniji deo sezone, što nam je dovoljno da verujemo da Crvena zvezda može pružiti dostojanstven otpor, i da može “pokriti” hendikep od 13.5 poena.

Crvena zvezda +13.5 @ 1.20

19:00 Žalgiris vs Maccabi Tel Aviv, Evroliga

Suviše važna utakmica obe ekipe, ali možemo slobodno reći da je pobeda u ovom trenutku mnogo potrebnija Žalgirisu. Iz tog razloga verujemo da će košarkaši domaćeg tima pokušati da od prvog minuta nametnu željeni ritam i da neće dozvoliti igračima Maccabi-ja da forsiraju “run and gun”, jer je jasno da Žalgiris nema dovoljno kvalitetan ofanzivni arsenal kao tim iz Izraela. Teško je prognozirati pobednika iako kladionice favorizuju Žalgiris, ali smo sigurni da ova utakmica neće biti “festival košarke”.

174.5 – @ 1.25

20:45 Annecy vs Toulouse, Francuska Kup

Annecy je do polufinala Kupa stigao uz neverovatnu količinu sreće, ali će im ovog puta biti potrebno mnogo više od čiste sreće kako bi stigli do finala. Očekuje ih duel protiv mnogo kvalitetnijeg protivnika, i sigurni smo da ekipa Annecy-ja nema nikakvih šansi ako prihvati brži ritam koji će gosti pokušati da nametnu. Ulog je ogorman, te stoga verujemo da će pre svega igrači domaćeg tima biti strpljiviji, i da će biti dosta taktičnog nadmudrivanja na terenu.

0-3 gola @ 1,42

21:00 Baskonia vs Asvel, Evroliga

Baskonia je uspela da se izbori za priliku da ostane konkurentna za mesto među osam najboljih timova Evrolige, i to za sada koristi na najbolji način. Pobeda 92:69 u prošlom kolu protiv Fenerbahce-a je najbolji dokaz njihove upornosti, a sada imaju zaista sjajnu priliku da naprave veliki korak napred ka ostvarenju željenog cilja. Asvel nema nikakvih takmičarkih motiva, i mišljenja smo da će ih Baskonia “pregaziti”, tim pre jer ih ih je Asvel u prvom delu sezone ubedljivo savladao kod kuće.

155.5 + @ 1,43

Koeficijent: 3,12

Kladionica: 20BET

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.