Tiket dana – Četvrtak 06.07.2023.

Srba331
6 srpnja, 2023
891 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za četvrtak 06.07.2023. odabrali tri fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,45.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 06.07.2023. godine.

TIKET DANA

19:30 BATE vs Soligorsk, Belarus Vysshaya Liga

Iako plasman na tabeli možda to ne pokazuje, ovo je trenutno najveći meč Beloruskog fudbala. Iz tog razloga je za očekivati da će obe ekipe biti motivisane da dođu do pozitivnog rezultata, pa verujemo da će na terenu biti mnogo borbe.

BATE ni ove sezone ne uspeva da opravda očekivanja, a epitet favorita na ovom meču ima samo zbog domaćeg terena. Soligorsk je u ovom trenutku u boljoj formi i raspoloženju, te verujemo da se gosti mogu vratiti kući neporaženi.

Soligorsk X2 @ 1,63

19:30 Al Masry vs Haras El Hodood, Egypt Cup

Al Masry se kasno “probudio” i prilično lako prepustio Zamaleku četvrto mesto na tabeli. S druge strane, Haras El Hodood je ispao iz lige još pre mesec dana, tako da gosti ovu utakmicu mogu odigrati maksimalno rasterećeno.

Istorija nas je naučila da se ne treba kladiti protiv poslednjeplasiranih timova i onih koji su već ispali u niži rang. Takve ekipe nemaju šta izgubiti i po nepisanom pravilu na terenu umeju odigrati daleko bolje iznad svojih realnih kvaliteta. Kup utakmice su do sada donosile mnogo iznenađenja, a kako smatramo da se gosti mogu adekvatno suprotstaviti, u ovom slučaju ćemo ići protiv kladionica.

Haras El Hodood +1,5 @ 1,45

18:00 Al-Qassim vs Al Diwaniya, Iraq Super League

Domaći tim se nalazi u prilično teškoj situaciji i to dva kola pre kraja. Al-Qassim ima 2 boda manje ali 1 odigran meč manje od Al Wasat-a, tima koji je prvi iznad opasne zone. To znači da je pobeda u današnjem duelu protiv ekipe Al Diwaniya apsolutni imperativ, dok bi neuspeh automatski značio njihovo ispadanje iz lige jer je teško za očekivati da Al Wasat u poslednjem kolu neće obezbediti makar jedan bod.

Gosti su ispali iz lige i njima ovaj meč ne znači ništa. Imaju najslabiji napada i najlošiju odbranu u ligi, te stoga očekujemo da današnju utakmicu odigraju u skladu sa dosadašnjim ofanzivnim ali i defanzivnim učinkom.

Oba daju gol ne @ 1,46

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni koeficijent: 3,45

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. ( Četvrtak 06.07.2023 09:00 ) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.