Tiket dana – četvrtak 07.04.2022.

Dusan
6 travnja, 2022
628 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Četvrtak je rezervisan za prve četvrtinalne mečeve drugog i trećeg po kvalitetu evropskog fudbalskog takmičenja Ligu Evrope i Ligu Konferencije. Na programu je nekoliko jako interesantnih okršaja, a mi priželjkujemo jako efikasno veče.

Evo naših predloga za tiket dana za četvrtak 07.04.2022. godine

18:45 Feyenoord – Slavia Prague, UEFA Conference League

Feyenoord je nakon dominantnih partija u grupnoj fazi ovog takmičenja bio slobodan u prvoj eliminacionoj fazi, dok su u osmini finala bez većih poteškoća prošli beogradski Partizan ukupnim rezultatom 8:3. Fudbaleri holandskog tima još jednom su demonstrirali u tom dvomeču svoj prepoznatljivi napadački stil igre na koji protivnik nije imao odgovor.

Oni dobro stoje i u prvenstvu Holandije, gde su pozicionirani na trećem mestu, a sa 2.2 postignuta gola po meču su jedna od najefikasnijih ekipa u ligi. Čak trojica fudbalera Feyenoorda su već postigla dvocifreni broj golova ove sezone u Eredivisie – Guus Til (14), Bryan Linssen (12) i Luis Sinesterra (11), pa je napadački deo ekipe glavna snaga ekipe iz Roterdama.

Sa druge strane, praška Slavia je prethodne dve eliminacione runde bila bolja od turskog Fenerbahčea i austrijskog LASK-a, a interensatno da su rivali u ovom kolu bili u istoj grupi u prvoj fazi takmičenja. U Roterdamu je bilo 2:1 za domaćina, dok u Pragu nije bilo pobednika (2:2), ali su obe utakmice bile vrlo otvorene, sa dosta šansi za golove, pa očekujemo nastavak istog trenda i u četvrtak.

Both Teams To Score – Yes / 1.77

21:00 Leicester – PSV Eindhoven, UEFA Conference League

Holandski šampionat imaće u četvrtfinalu ovog takmičenja dva predstavnika, a PSV će na megdan premijerligašu Leicesteru. I tim iz Ajndhovena je, poput Feyenoorda, u prethodnoj rundi demonstrirao visok nivo realizacije i danskom Copenhagenu smestio osam golova u dva meča (4:4, 4:0).

Udarne napadačke igle PSV-a Gakpo, Zahavi i Gotze bili su raspoloženi za igru u duelima sa predstavnikom Danske, za koje ova skandinavska ekipa nije imala rešenja.

Leicester je u osmini finala bez većih poteškoća eliminisao francuski Rennes. U prvom meču u Engleskoj popularne “Lisice” su slavile sa 2:0, dok su Francuskoj poražene sa 2:1, što je bilo dovoljno za prolazak među osam najboljih.

Izabranici Brandona Rodgersa igraju dobro u poslednje vreme i na devet od poslednjih 10 utakmica su postigli makar po gol, što najbolje oslikava njihov kontinuitet kada je realizacija u pitanju. Ova ekipa je sposobna da svakom protivniku “spakuje” gol, ali isto tako zbog manjka defanzivne koncentracije na skoro svakom meču i vadi loptu iz mreže.

Both Teams To Score, Yes /1.67

21:00 Eintracht Frankfurt – Barcelona

Poslednji tip na tiketu je iz Lige Evrope, a duel koji definitivno privlači najviše pažnje u ovoj fazi takmičenja jeste između Eintrachta i slavne Barcelone.

Nemački predstavnik je u prethodnoj rundi bio bolji od još jednog tima iz španske LaLige Betisa, pogotkom Guida Rodrigueza u 121. minutu revanša. Eintracht je dobio prvi meč u Andaluziji sa 2:1, dok su Španci anulirali prednost u revanšu 1:0, no fudbaleri nemačke ekipe su bili koncentrisaniji u finišu produžetka i zasluženo prošli dalje.

Tamo ih čeka favorizovana Barcelona, koja u poslednjih nekoliko meseci igra fantastičan fudbal i gazi sve pred sobom. Od dolaska čuvenog Xavija na mesto trenera, sezona ove ekipe se promenila iz korena i ovaj talentovani sastav iz meč u meč konstantno podiže kvalitet svoje igre.

Budući da je Real Madrid u LaLigi daleko, jedini trofej koji Katalonci mogu da osvoje ove sezone je Liga Evrope i sigurni smo da će dati svoj maksimum kako bi do njega došli. Stoga verujemo da će već u Frankfurtu pokušati da reše pitanje pobednika u ovom dvomeču, kako bi revanš na “Camp Nou” bio puka formalnost.

Barcelona To Win / 1.69

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VEOMA DOBRIM KOEFICIJENTOM 5.01, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI SOLIDNIH 40 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan