Tiket dana – četvrtak, 07.07.2022.

Dusan
7 srpnja, 2022
754 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Prethodnog dana nas je bleda partija Amande Anisimove odvojila od lepe zarade, a probaćemo i za četvrtak da pogodimo tiket dana, koji ima dva para. Jednostavno, čitave sedmice je ponuda prilično sušno, a četvrtak 07.07.2022. nije izuzetak. Tiket je ukupne kvote 3.27, a čine ga po jedan teniski i fudbalski tip.

16:00 Elena Rybakina – Simona Halep, WTA Wimbledon

Iza kazahstanske teniserke Elene Rybakine je odličan Wimbledon. Ona je tek u četvrtfinalu izgubila jedan set od Ajle Tomljanović, dok je sve prethodne rivalke dobijala sa 2-0. Kazahstanka servira sjajno čitav turnir, što je prava retkost u ženskom tenisu, a ovaj segment igre moraće da bude na optimalnom nivou i u četvrtak, jer Simonu Halep krasi fenomenalan return.

Rumunka je u najboljoj formi od 2019. godine kada je trijumfovala upravo na Wimbledonu. Fantastično se kreće, sve stiže, konstantno servira i ponekad je pravi “zid” za svoje protivnice. Podatak je da je u prethodne dve runde protiv Badose i Anisimove izgubila ukupno devet gemova najbolje govori koliko je impresivan način na koji Simona Halep igra.

Biće ovo treći međusobni meč dve teniserke, a rezultat je izjednačen. Interesantno je da su oba okršaja bila veoma uzbudljiva, a pobednica je oba puta odlučena posle tri odigrana seta. Mišljenja smo da ćemo u ovom meču ipak gledati malo manje drame.

Simona Halep -3.5 / 1.68

02:30 Estudiantes La Plata – Fortaleza, Copa Libertadores

U noći između četvrtka i petka biće odigrana revanš susret osmine finala južnoameričkog takmičenja Copa Libertadores, a argentinski Estudiantes će u svojoj La Plati dočekati brazilsku Fortalezu. Rezultat prvog meča je bio 1:1, pa nas očekuje izrazito zanimljiv duel, jer pravilo gola u gostima u ovom takmičenju ne važi.

Argentinska ekipa nije u sjajnoj formi u poslednje vreme i njihov pobednički post traje već četiri utakmice, ako se u obzir uzmu sva takmičenja u kojima nastupaju. Oni su na poslednja tri meča u argentinskom šampionatu pretrpeli isto toliko poraza, to ovaj okršaj ne dolazi baš u najboljem trenutku za njih.

Iako je bila bolji takmac u prvom meču ova dve ekipe, Fortaleza nije uspela da dođe do trijumfa i prednosti pred revanš. Fudbaleri brazilskog predstavnika su imali vođstvo od 1-0, ali nisu uspeli da ga sačuvaju do kraja, pa će u uzvratnom meču vrebati pobedu i plasman među osam najboljih ekipa Južne Amerike.

I oni nisu u najboljoj formi kada je brazilsko prvenstvo u pitanju budući da su u mini rezultatskoj krizi od dva poraza u nizu.

Ni jedna ni druga ekipa ne mogu da se pohvale dobrom formom, ali mi ćemo prednost dati Estudiantesu zbog domaćeg terena i činjenice da ove sezone nisu poraženi na svom stadionu u ovom takmičenju.

Estudiantes La Plata To Win / 1.95

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 3.27, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI SKORO 23 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan