Tiket dana – četvrtak 08.12.2022

Srba331
8 prosinca, 2022
1861 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Trento je jučer odigrao užasno loše u zadnja dva minuta, i sprečio nas da pogodimo drugi listić dana u nizu. Bez obzira na to, nastavljamo borbu dalje. Zbog vrlo slabe ponude nogometnih utakmica, za listić dana odabrali smo samo tri utakmice iz Eurolige, uz nešto niže tečajeve. U četvrtak, 8. prosinca 2022. pokušat ćemo ostvariti profit s tečajem 2,76.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

20:00 Panathinaikos vs. Olimpia Milano, Euroleague

Iako još uvijek nismo došli do polovice sezone u EuroLegaue, sljedeća utakmica protiv Panathinaikosa mogla bi biti ključna za milansku Olimpiu. Prije ovog susreta gosti se nakon jedanaest utakmica nalaze na posljednjem mjestu na tabeli sa samo tri pobjede, što je daleko ispod svih očekivanja. Olimpija je imala dosta problema s ozlijeđenim igračima, što je u proteklom razdoblju uvelike utjecalo na rezultate. Sada se polako konsolidiraju i pravo je vrijeme za reakciju.

Panathinaikos je uspio ostvariti tri pobjede u nizu, pa s pravom nosi epitet velikog favorita u ovom meču. Kako se očekuje dvoboj s manjim brojem poena, to bi puno više moglo odgovarati gostima koji tradicionalno puno lakše pobjeđuju u susretima sporijeg tempa. Domaćin je favorit zbog forme, ali Olimpija svakako može pružiti ozbiljan otpor.

Olimpia Milano + 9.5 @ 1,43

20:30 Partizan vs. Crvena zvezda, Euroleague

U četvrtak u Beogradu očekuje nas povijesna utakmica, s obzirom da će ovo biti prvi dvoboj Partizana i Crvene zvezde u Euroligi. Bit će ovo druga utakmica ovih momčadi u kratkom vremenu, a Partizan će u četvrtak imati veliki motiv za revanš. Zvezda je u ABA ligi bila bolja s 90:74, a u tom je dvoboju presudio nastup domaćih igrača. Ništa se značajnije nije promijenilo od te utakmice, ali kladionice favoriziraju Partizan zbog domaćeg terena.

To je možda veliki faktor, ali Zvezda se u ovom trenutku čini mnogo opasnijom i ima puno više igrača koji mogu napraviti potrebnu razliku na terenu. Velike su šanse da će Partizan opet ovisiti o raspoloženju nekolicine pojedinaca (mač s dvije oštrice), pa jednostavno moramo uzeti hendikep od 12,5 na Crvenu zvezdu, koji nudi kladionica 22bet.

Crvena zvezda +12.5 @ 1,40

21:00 Real Madrid vs. Monaco, Euroleague

Osim utakmice u Beogradu, i dvoboj u Madridu trebao bi biti više nego zanimljiv. U Madridu će se sastati drugoplasirana i četvrtoplasirana momčad euroligaške ljestvice. O kvaliteti Reala ne treba puno pisati, dok je Monaco u zadnje dvije sezone pokazao da polako postaje jedna od ozbiljnijih momčadi u Europi.

Obje momčadi igraju odlično ove sezone i teško nam je izdvojiti favorita. Obje momčadi imaju nekoliko sjajnih pojedinaca, a svakako nije objektivno podcijeniti Monaco kao što su to učinile kladionice. Real je možda bolji u ovom trenutku, ali nije bolji za pobjedu veću od deset poena razlike.

Monaco + 13.5 @ 1,38

Koeficijent: 2,76

Kladionica:
 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.