Tiket dana – četvrtak 10.11.2022

Srba331
10 studenoga, 2022
1397 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Ako ste jučer pratili naš tiket mogli ste vidjeti što doslovno znači nedostatak sreće. Osijek je primio gol u zadnjim trenucima utakmice (imali smo oba gola – ne), Šahtar je vodio u 65. minuti 2:0 (imali smo Šahtar i 3+, ali nismo mogli predvidjeti da će Lavov biti pod zračnom opasnošću, pa se o nogometu nije puno razmišljalo).
Schalke 1X došao je bez većih problema, kao i X2&0-3 u utakmici Sassuolo – Roma.

Sve je to sastavni dio klađenja, ali u zadnje vrijeme događaju se stvarno nevjerojatne stvari, kao i rezultati. Nastavljamo borbu, pa samim time ovaj put imamo listić s tri para i nešto skromnijim koeficijentima. Listić za popularno “dupliranje”.

20:00 Olympiacos vs. Partizan, Euroleague

S obzirom na broj ozlijeđenih igrača, dobro je što su Beograđani otputovali na ovaj susret. Partizan bi sigurno bio autsajder i kada bi imao sve igrače na raspolaganju, a ako se ne dogodi neko epsko čudo, pitanje je samo s koliko ubedljivim porazom će se crno-bijeli vratiti u Beograd. Manji broj igrača u Partizanovom rosteru značit će da će Partizan ponovno igrati “run and gun”, pa bi ovo trebao biti meč s preko 160 poena bez većih problema.

Over 155.5 / 1,37

21:30 Real Madrid vs. Cadiz, Španjolska 1

Nakon dva teška neuspjeha u La Ligi, Real Madrid nema mjesta za pogreške. Domaći zaostaju pet bodova za Barcelonom, i pobjeda protiv slabašnog Cadiza ne dolazi u obzir. Real Madrid ima zaista sjajnu ofenzivnu liniju koja može zadavati puno problema puno boljim momčadima, pa smo uvjereni da bi domaća momčad ovdje trebala zabiti barem tri gola bez većih problema.

Goals in both halves – yes / 1,47

20:00 Feyenoord vs. Cambuur, Nizozemska 1

Pobijede li Cambuur, igrači domaće momčadi bit će izjednačeni na prvom mjestu tablice s momčadi PSV-a. Suvišno je govoriti o ofenzivnim kvalitetama Feyenoorda koji bi ove sezone mogao biti konkurent za naslov ako nastavi ovim tempom. Cambuur nije momčad koje bi se Feyenoord trebao bojati, a ako prihvate brži ritam domaćih, velike su šanse da će se pitanje pobjednika odlučiti nakon prvih 45 minuta.

Feyenoord to score in the 1st half / 1,39

Ukupni koeficijent: 2.80

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.