Tiket dana – četvrtak 11.05.2023.

Sportske
11 svibnja, 2023
2283 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske i jedne košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Ponuda mečeva je sve skromnija, ali smo uprkos tome uspeli da pronađemo četiri utakmice sa ukupnim koeficijentom 10,75. Naravno, radi sigurnosti ponovo predlažemo naš omiljeni Yankee sistem.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 11.05.2023. godine.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

21:00 Fiorentina vs Basel, UEFA Conference League

Ovde jednostavno moramo ići protiv kladionica. Fiorentina je svakako favorit, ali mi verujemo da je Basel totalno podcenjen, i da svi misle kako će igrači gostujućeg tima na teren u Firenci istrčati sa belom zastavom u ruci. Basel je imao mnogo teži put do polufinala u odnosu na Fiorentinu i sada bi bilo veoma glupo da sav trud “bace u vodu”. U duelu Fiorentine i Lech Poznan-a smo mogli videti da su “ljubičasti” i te kako ranjivi, tako da ovde hrabro stajemo na stranu gostiju.

Basel +1.5 @ 1,90

21:00 West Ham vs AZ Alkmaar, UEFA Conference League

Obe ekipe su pre ovog duela imale veoma teške mečeve u domaćim šampionatima, s tim što je pobeda West Ham-a protiv Manchester United-a svakako “zvučnija” od remija Ajax-a i AZ-a. Ono što je postalo evidento u poslednje vreme je činjenica da AZ više nije toliko ofanzivno opasan kao pre, i da će se u odlučujućim utakmicama do kraja sezone stil igre morati menjati i prilagođavati. Trener gostiju je svestan da se njegov tim ne može nadati pozitivnom rezultatu u Londonu ako protivniku dozvoli da nametne ritam. Stoga, mi ovog puta prognoziramo oprezniji pristup i jednih i drugih ( naročito gostiju ), a samim tim i manji broj golova.

0-2 gola @ 1,93

18:00 Sonderjyske vs Vejle, Denmark First Division

U preostala četiri kola gostima je dovoljan samo jedan bod za potvrdu plasmana u Superligu, dok Sonderjyske još uvek šanse da sustigne drugoplasirani Hvidovre koji ima četiri boda prednosti. Dakle, praktično “do or die” utakmica za domaći tim, i u skladu sa tim prognoziramo da će se ovaj meč završiti pozitivno za njih. Poraz večeras bi već sada značio kraj svih snova o elitnom rangu.

Sonderjyske 1X @ 1,62

18:00 Tajfun vs Cedevita Olimpija, Slovenia Liga Nova KBM

Gosti “jure” novu titulu u domaćem šampionatu, ali su im misli okrenute ka duelu koji im predstoji za samo dva dana, i to protiv FMP-a u borbi za plasman u polufinale ABA Lige. Domaći su uz mnogo muke uspeli da obezbede plej of, i u ovu fazu takmičenja ulaze nakon četiri uzastopna poraza. Autsajderi su protiv Cedevita Olimpije ali mogu pokušati iskoristiti činjenicu da će gosti danas biti u “izmešanom” sastavu i pružiti dostojanstven otpor. Iako je sve na strani Cedevita Olimpije, zbog njihove mnogo važnije utakmice protiv FMP-a mi hrabro prognoziramo da se Tajfun neće obrukati.

Tajfun +15.5 @ 1,81

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni tečaj: 10,75 ( PREPORUKA JE SISTEM 2,3,4 / 4 )

Kladionica: 22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske