Tiket dana – četvrtak 12.08.2021

Sportske
11 kolovoza, 2021
488 Views
tiket dana

Cetvrtkom standardno u ponudi imamo meceve nekog od Evropskih takmicenja, pa smo i ovog puta za Vas spremili tiket sastavljen od meceva kvalifikacija za Ligu Konferencija. Odabrali smo 2 meca sa vise nego odlicnim ukupnim koeficijentom.

18:45 Hammarby IF – Cukaricki, Liga Konferencija Kvalifikacije

Nosi Cukaricki 2 gola prednosti u Svedsku pred revans sa Hamarbijem, a taj rezultat je veoma mali broj ljudi ocekivao narocito imajuci u vidu rezultate Cukarickog u evropskim kvalifikacijama proteklih godina. Mora se skinuti kapa pomocnom treneru Delibasicu za pripremu meca u Beogradu. Tecna i brza igra Cukarickog krunisana je sa cak 3 gola u mrezi Hamarbija. Hamarbi je u nedelju igrao tezak mec u prvenstvu sa Geteborgom u gostima i remizirao 0:0. Gledajuci sastav, izmene i minutazu igraca Hamarbija u tom mecu jasno se vidi da je fokus mec sa Cukarickim, gde jure 2 gola zaostatka. Kvaliteta i talenta u Svedskom timu ne nedostaje, i poznajuci njihov mentalitet ubedjeni smo da krecu na sve ili nista. Na konferenciji za medije pred ovaj mec iz Cukarickog su najavili da ce pristupiti mecu kao da je 0:0 i da ce igrati ofanzivno, ali misljenja smo da tesko mogu igraci Cukarickog dva puta za 7 dana odigrati podjednako kvalitetno. Ocekujemo na ovom mecu dominaciju domacina i verujemo da ce se u vecem delu meca igrati pred golom Beogradjana. Izbegli bismo prognoziranje ko ce se plasirati dalje, ali verujemo da ce domacin doci do pobede na ovom mecu.

TIP: Hammarby pobedjuje na mecu ( 1.75 ) meridianbet

21:00, LASK – Vojvodina, Liga Konferencija Kvalifikacije

U prvom mecu je Austrijski LASK slavio sa 1:0 i sa minimalnom prednoscu docekuje Vojvodinu. Ne bi bilo nezasluzeno da je LASK slavio sa 4 gola razlike, obzirom na to koliko su bili kvalitetniji u prvom mecu. Jednostavno je vidljiva razlika izmedju kvaliteta liga u kojima ova dva tima igraju, i jasno je da je Vojvodini potreban veci broj meceva sa jacim timovima kako bi imali bilo kakve sanse u Evropskim mecevima. Na srecu su realno prosli Panevezys u drugom kolu, i realno je za ocekivati da se posle meca sa LASK-om njihov Evropski put zavrsava. Od pocetka sezone LASK je do sada na sva 4 meca odigrao meceve sa manje od 2,5 gola a mec sa Vojvodinom je odlicna prilika da udju u golgeterski ritam. Ocekujemo golove na ovom mecu, i to u oba poluvremena.

TIP: 1-3&1-3 gola ( 1.89 ) meridianbet

UKUPNA KVOTA: 3.30
KLADIONICA: meridianbet

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Sportske