Tiket dana – Četvrtak 14.09.2023

Srba331
14 rujna, 2023
1405 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Ponuda je i danas veoma slaba, te smo bili primorani da sastavimo samo tiket za popularno “duplanje”. Za danas smo odabrali 3 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 2,03. Evo naših predloga za Tiket Dana za 14.09.2023. godine.

19:30 / Levski vs Pirin Blagoevgrad / Bulgaria Parva Liga

Gosti su u upodređenom položaju i imaju epitet totalnog autsajdera, tako da od njih ne očekujemo previše brz ritam. Levski se nakon turneje u Evropi ponovo “navikava” na obaveze u domaćem šampionatu, te od njih ne treba očekivati ekspresni povratak.

Levski 0-3 gola @ 1,30

19:00 / Koge vs Kolding IF / Denmark 1st Division

U duelu dva tima koja lako postižu ali i lako primaju golove, naš izbor je jednostavan. I jedni i drugi ne obraćaju previše pažnje na defanzivni segment igre, tako da bismo danas trebali ponovo gledati meč prepun uzbuđenja i lepih poteza. Ali i golova.

Prvo poluvreme 1+ golova @ 1,30

17:00 / Al Akhdoud vs Al Ittihad / Saudi Arabia Pro League

Al Ittihad je potrošio mnogo novca leta na kvalitetna i skupa pojačanja, te je “smešno” razmišljati o tome da za njih timovi kao što je Al Akhdoud mogli predstavljati ozbiljniju prepreku. Pitanje je samo koliko će lopti završiti u mreži golmana domaćeg tima.

Al Ittihad 2 @ 1,20

TIKET DANA 14.09.2023

Tip tiketa: Treble

Ukupna kvota: 2,03

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.