Tiket dana – četvrtak 15.12.2022

Srba331
15 prosinca, 2022
1451 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Juče nas je Cedevita Olimpija prodala na najgori mogući način, ispustivši prednost od 7 poena u poslednja dva minuta utakmice. Ponuda mečeva za četvrtak je prilično loša, ali smo uspeli da nađemo jednu kombinaciju za koju se nadamo da će biti dobitna.

15:00 Odisha vs. ATK Mohun Bagan, India Super League

Pod znacima navoda, u sredu od 15:00 nas očekuje derbi meč u Indijskoj Super Ligi. Petoplasirana Odisha će na svom stadionu dočekati trećeplasirani ATK Mohun Bagan. Kladionice daju gotovo podjednake šanse i jednima i drugima, ali mi ipak mislimo da bi faktor domaćeg terena mogao biti presudan. Odisha je kod kuće trijumfovala na sva četiri meča, što jasno pokazuje da im domaća atmosfera izuzetno odgovara. Pritom, Odisha kod kuće postiže prosečno dva gola po meču.

S druge strane, ATK Mohun Bagan u ovom trenutku igra najružniji fudbal u ligi. Na poslednjih pet mečeva imaju upisane čak četiri pobede. Ali, moramo napomenuti da su sve četiri pobede ostvarili identičnim rezultatom, 1:0. Sa tako slabim golgeterskim učinkom imaju jako male šanse da se adekvatno suprostave Odishi, koja u ovom trenutku deluje veoma opasno. Ali i motivisano da se približi vrhu tabele. Očekujemo da će domaći tim nametnuti kontrolu na terenu od prvog meča, i da će njihovi ofanzivni kvaliteti doći do izražaja.

1p 1-3 i 2p 1-3 ( u oba poluvremena od 1 do 3 gola ) @ 1,96

16:30 Panathinaikos vs. Volos, Grčka Kup

Iako sve ukazuje na to da bi Panathinaikos bez većih problema trebao opravdati epitet velikog favorita, pitanje je da li ekipa iz Atine želi borbu na dva fronta. Prednost u domaćem šampionatu u odnosu na glavne konkurente se polako “topi”, tako da će biti veoma zanimljivo videti da li zeleni iz Atine idu na osvajanje “duple krune”. U odnosu na ostale favorite u kupu, dobili su najtežeg protivnika, ekipu Volosa. Volos je na petoj poziciji na tabeli, ali ima velikih problema u mečevima na gostujućim terenima.

Pre nešto više od mesec dana su ove dve ekipe odigrale međusobni duel u domaćem šampionatu. Tada su zeleni iz Atine bili ubedljivi sa 5:1. Mečevi u Kupu su po pravilu veoma nezahvalni za prognoziranje, ali imajući u vidu da je Panathinaikos u ovom trenutku najbolja ekipa u Grčkoj, ništa drugo nam ne pada na pamet sem njihove pobede. Ako shvate ovaj duel ozbiljno, fudbaleri domaćeg tima bi već u prvih 45 minuta mogli doći do ozbiljne prednosti.

1p 1-3 i 2p 1-3 ( u oba poluvremena od 1 do 3 gola ) @ 2,07

18:00 Apollon vs. Doxa, Kipar 1

Gledajući trenutnu tabelu, pravo je čudo kako je ekipa Apollona i dalje u plej of zoni. Domaći tim je na 13 odigranih utakmica postigao samo 12 golova, ali čak i uprkos lošem goleterkom učinku uspeva da “preživi”. Međutim, imajući u vidu da se konkurenti u borbi za plej of polako “bude”, Apollon će morati da počne da igra znatno ofanzivnije. Na duže staze nije realno za očekivati da mogu pobeđivati u kontinuitetu, tim pre jer u ovoj ligi ima mnogo nezgodnih ekipa koje umeju da parkiraju autobus ispred svog gola.

U goste im dolazi ekipa sa jednom od najlošijih defanzivnih linija u ligi, i Apollon ovo jednostavno mora iskoristiti. Doxa je na poslednja četiri meča u gostima osvojila samo jedan bod uz čak 8 primljenih golova, tako se uz njihovu očajnu formu u gostima pobeda Apollona nameće kao logičan izbor. Ipak, mi ćemo ovog puta pokušati sa klađenjem na golove.

1p 1-3 i 2p 1-3 ( u oba poluvremena od 1 do 3 gola ) @ 2,05

19:00 FCSB vs. CFR Cluj, Rumunija 1

Zaostali meč devetog kola će biti odigran u četvrtak, kada če FCSB ugostiti CFR Cluj. Farul iz Konstante je pokvario plasnove ekipi CFR Cluja. Niko nije očekivao da će ove sezone biti zaista sjajni i da će biti lideri šampionata. Gosti imaju tri boda manje od Farula, tako da bi pobedom izjednačili sa trenutnim liderom šampionata. S druge strane, FCSB ima devet bodova manje, ali bi pobeda protiv CFR Cluja mogla u mnogome promeniti njihov položaj, i borbu za titulu učiti nizvesnom i zanimljivom.

Domaći tim je na početku sezone izgleao veoma loše, ali je uspeo da pronađe željeni ritam. Moramo pomenuti podatak da je FCSB u najboljoj formi u ligi, imajući u vidu 5 pobeda na poslednjih 5 mečeva uz gol razliku 15:4. Iako kladionice veruju da će ovo biti dosadna utakmica bez previše uzbuđenja, mi verujemo u suprotno. CFR Cluj je u prošlom kolu potpuno neplanirano odigrao 1:1 protiv ekipe Botosani, tako da sada mora ispraviti tu grešku. Domaći tim želi nastavak serije pozitivnih rezultata, tako da uzimajući sve navedeno u obzir, mi očekujemo dosta akcije na terenu.

1p 1-3 i 2p 1-3 ( u oba poluvremena od 1 do 3 gola ) @ 2,23

Koeficijent: 4.02 do 80.21
Kladionica: Meridianbet

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 2000 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.