Tiket dana – četvrtak 16.09.2021

Dusan
16 rujna, 2021
503 Views
tiket dana

Danas smo za Vas pripremili 2 meca iz evropskih takmicenja, i ukupni koeficijent nudi priliku za solidan profit.

18:45 Dinamo Zagreb – West Ham, Liga Evrope

Dinamo je ove sezone u evropskim kvalifikacijama doziveo veliki neuspeh, obzirom na kvalitet sastava, budzet i ambicije koje sve to prate. U kvalifikacijama za Ligu Sampiona najpre su sa 2:0 i 1:0 eliminisali Omoniu, da bi u trecem kolu sa dosta vise muke prosli Legiju rezultatima 1:1 i 1:0. Pravo pomracenje doziveli su u dvomecu sa moldavskim Serifom, gde nisu mogli da se vraze u zivot nakon poraza od 3:0 u Tiraspolju.

Iako je Dinamo zadrzao kostur ekipe iz prosle sezone, nekako se cini da se ove sezone prilicno muce. Navikli smo godinama da Dinamo igra brz i aktraktivan fudbal sa dosta golova, dok ove seone to izostaje. Nedostaje ucinak Mislava Orsica ove sezone modrima, ali veceras bi pak Dinamo trebao da prvenstveno ima fokus na odbrani obzirom da igraju protiv izuzetno neugodne ekipe koja u momentu moze okrenuti mec.

West Ham se direktno plasirao u grupnu fazu Lige Evrope, i to mu je omogucilo da u Premier ligi krene silovito, obzirom da se ekipa nije umarala u kvalifikacijama. Na prva 3 meca su postiglii cak 10 golova, a u Zagreb stizu nakon remija 0:0 protiv Sautemptona.

Dinamu su pod znakom pitanja za nastup Livakovic,Cop i Peric, sto moze biti veliki hendikep za Zagrepcane. West Ham nema izostanaka za ovaj mec. Dinamo protiv ovako kvalitetne ekipe pozitivan rezultat moze ostvariti jedino iz dobre odbrane, i da svoju sansu trazi iz nekog kontranapada ili prekida.

Ukoliko se Dinamo otvori, veoma lako moze da primi 3-4 gola. Uzevsi u obzir vaznost meca za Dinamo, odlucili smo da se ispratimo njihod trend igranja meca u Evopri sa malim brojem golova, pa veceras tipujemo na Under 2,5.

Under 2.5 ( najvise 2 postignuta gola na mecu ) 1,90 mozzartbet

21:00 Anorthosis – Partizan, Liga Konferencija

Partizan je posle izuzetno teskih kvalifikacija uspeo da se plasira u grupnu fazu novog Evropskog takmicenja, Lige Konferencija. Trnovit je bio put Beogradskih crno-belih, najpre preko Dunajske Strede, zatim Socija i na kraju preko Santa Clare.

Ono sto je vec sada problem u najavi za trenera Stanojevica je cinjenica da je vec za vikend veciti derbi, a to je mec koji se ne sme izgubiti. Stoga je bio primoran da napravi dosta rotacija u ekipi,i očekuje se da u startnih 11 budu Aleksandar Miljković, Aleksnadar Šćekić, Kvinsi Menig, a možda i Ivan Obradović kao levi bek.

Nedostajace u ekipi Sejduba Suma, Danilo Pantic i Nemanja Miletic, sto ce samo po sebi znaciti dosta vecu minutazu Lazara Markovica i Bibrasa Natha, koji je glavni motor ove ekipe. Partizan konacno ima priliku da ove sezone napravi nesto u Evropi, i opjektivno ekipe kao sto je Anorthosis ne bi smele da prestavljaju nikakv problem.

Sto se tice ekipe sa Kipra, iskusni napadač iz Severne Irske, Kajl Laferti, zbog povrede kolena propustio je poslednji trening pred meč sa Partizanom i, po pisanju kiparskih medija, neće moći da pomogne saigračima u večerašnjoj utakmici. Odsustvo novajlije koji je letos stigao iz škotskog Kilmarnoka predstavljaće veliki problem za Temura Kecbaju, jer u timu nema adekvatnu zamenu. Partizan je defintvno kvalitetnija ekipa, i realno sve sem trijumfa na ovom mecu predstavljace veliki neuspeh.

2 ( Partizan pobedjuje na mecu ) 2,20 mozzartbet

Ukupna kvota 4,18
Kladionica Mozzartbet

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan