Tiket dana – četvrtak 18.02.2021

Milos
17 veljače, 2021
466 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 18.02.2021. godine

Wolfsberger – Tottenham, Europa League, 18.02.2021

Wolfsberger je prošle sezone maestralno igrao u domaćem šampionatu i sa punim pravom su ostvarili pravo da se takmiče u Evropa League, ali ove sezone njihove partije su dosta bleđe. Trenutno se nalaze tek na 6-toj poziciji domaćeg šampionata, a danas im u goste dolazi Mourinho i njegovi momci iz Tottenhama. Mi lično u redakciji smatramo da će Tottenham uzeti ovo takmičenje ove sezone, a svakako su mnogo kvalitetniji od Austrijanaca. Stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: Tottenham -1 AH (da Tottenham pobedi sa dva ili više golova razlike) sa kvotom 1.66

Young Boys – Bayer Leverkusen, Europa League, 18.02.2021

Domaća ekipa je jedna od onih podcenjenih ekipa koje svake godine imamo u ovom takmičenju, jer em su kvalitetni, em igraju vrlo zabavan i efikasan fudbal već nekoliko godina. U domaćem prvenstvu YB su prvi i imaju solidnu prednost, te mogu da se lagano fokusiraju na ove mečeve. Leverkuzen sa druge strane, trenutno ima mali pad forme, ali svi vrlo dobro znaju koliko su ofanzivno opasna ekipa, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.69

Antwerpen – Rangers, Europa League, 18.02.2021

Ovde zaista nije jasno šta kladionice rade, pošto su po našem mišljenju debelo promašile kvotu, a ova utakmica nije Tip Dana jer se iskreno bojimo ovolike kvote i činjenice da kladionice nešto znaju što mi ne znamo. Antwerpen je prosečna Belgijska ekipa, dok sa druge strane Rangers naposto ove sezone melje sve svoje protivnike i mi mislimo da je ovo duel dve ekipe koje nisu iz istog ranga i mi predlažemo da se odigra:

Tip: Rangers (da Rangers pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.91

Molde – Hoffenheim, Europa League, 18.02.2021

Iako kladionice smatraju da je Hoffenheim veliki favorit na ovom meču, mi smatramo da domaća ekipa i te kako može da napravi problem poroznoj ekipi Hoffenheima. Iako je Norveško prvenstvo završeno pre više od mesec dana, Molde redovno trenira i sasvim sigurno na domaćem terenu Molde traži svoju šansu, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.69

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.37, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Author Milos