Tiket dana – četvrtak 18.05.2023.

Sportske
18 svibnja, 2023
1621 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Sezona se približava kraju i sve je teže i teže napraviti tiket. Ipak, pronašli smo 4 zanimljive utakmice sa ukupnim koeficijentom 14.95, a mi ovaj tiket predlažemo kao Yankee sistem koji se do sada pokazao zaista dobro.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 18.05.2023. godine.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

21:00 Sevilla vs Juventus, UEFA Europa League

Sevilla i Juventus imaju epitet “tvrdih” ekipa, ali smo kroz ovo takmičenje videli da to u praksi baš i nije tako. Ono što brojevi možda ne pokazuju najbolje je činjenica da obe ekipe u ovom takmičenju igraju brz i ofanzivan fudbal, s tim što ovog puta prednost moramo dati Sevilla-i koji je u ovom takmičenju praktično domaćin, imajući u vidu broj osvojenih trofeja.

Sevilla je “slomila” Manchester United ultra ofanzivnim ritmom na početku utakmice, a mi ne sumnjamo da će isti recept primeniti i večeras. Oba tima su dovoljno kvalitetna da postignu po najmanje jedan gol, a mi se nadamo da će ti golovi biti ravnomerno rasporeženi u oba poluvremena.

Goals in both halves – yes @ 2,00

20:30 Newcastle vs Brighton, England Premier League

Utakmica koja može dati odgovor na pitanje da li će Newcastle sledeće sezone igrati u Champions League, ali istovreno i odgovor na pitanje hoće li Brighton biti deo Europa League iduće sezone. Dakle utakmica koja je izuzetno važna za oba tima, što automatski znači da će večeras na terenu biti mnogo borebe ali i nervoze.

Mnogo veći pritisak je fudbalerima domaćeg tima, a kako se Brighton bori sa pritiskom mogli smo najbolje videti u prošlom kolu i njihovom trijumfu protiv Arsenala. Pritom, u toj utakmici je Brighton dozvolio Arsenalu samo dva šuta u okvir gola, a ako gosti budu dovoljno fokusirani ne verujemo da će ni Newcastle imati veći broj prilika za gol.

Shots on target Total Under 9.5 @ 1,90

19:00 Zamalek vs Aswan, Egypt Premier League

Zamalek je totalno podbacio ove sezone. I to na svim frontovima. Umesto neizvesne borbe za titulu, najuspešniji egipatski klub u ovom veku se bori da sučuva četvrto mesto na tabeli. Imajući u vidu koliko puta nas je Zamalek ove sezone “prodao”, nismo više sigurni da li ovaj tim možemo smatrati favoritom čak i protiv timova kao što je Aswan.

Poslednja tri mežusobna duela su bila prilično efikasna, a kako obe ekipe nemaju naročitih motiva da “grizu” u odbrani, i danas bi ponovo moglo biti golova.

Goals in both halves – yes @ 1,90

17:00 Aalborg vs Copenhagen, Denmark Cup

Finalni mečevi Kup takmičenja veoma često umeju da budu dosadni i ne previše atraktivni. A danas nas očekuje meč između dve tima koja mnogo više moraju da brinu od rezultatima u domaćem šampionatu nego o trofeju u Kupu. Aalborg se bori za opstanak, dok Copenhagen nastoji da sačuva prvo mesto na tabeli.

Imajući u vidu rezultate Aalborg-a ove sezone smatramo da neće biti previše pametno ako se “otvore”, jer je Copenhagen ekipa koja ume da kazni i najstinije greške. Aalborg mnogo duže čeka trofej u odnosu na protivnika, ali upravo ta “glad” ih može skupo koštati ako frontalno napadnu ipak kvalitetnijeg protivnika.

Total Under 2.5 @ 2,07

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 17:00

Ukupni tečaj: 14,95 ( PREPORUKA JE SISTEM 2,3,4 / 4 )

Kladionica: 22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske