Tiket dana – četvrtak 22.12.2022

Srba331
22 prosinca, 2022
1366 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za četvrtak 22.12.2022 sastoji se od tri nogomentne utakmice s ukupnim koeficijentom 4,79. Ako ste jučer odigrali naš predlog, mogli ste videti koliko je sreća bitan faktor. Ali šta da se radi, idemo dalje.

18:30 Panetolikos vs. PAOK, Grčka Super League

Zahvaljujući neuspjehu Olympiacosa protiv Giannine u srijedu, PAOK možedo trećeg mjesta. Gosti su u vrlo dobroj formi, imajući u vidu čak 7 uzastopnih pobjeda, ako računamo i prijateljske utakmice. PAOK je u proteklom razdoblju pokazao odlične obrambene kvalitete, koje su bile “temelj” njihovih pobjeda. Ne sumnjamo da će posebna pažnja opet biti usmjerena na obrambeni segment igre, a budući da je Panaetolikos postigao samo 5 golova u 6 utakmica na domaćem terenu, ne dajemo im previše šanse za uspjeh. Opklada da baremjedna momčad neće dati gol je odlična da se “stavi” na tiket dana.

Oba daju gol – ne @ 1,75

21:00 CD Arenteiro vs. Atletico Madrid, Španjolska Kup

Utakmice u Kupu odlična su prilika za Atletico Madrid da se vrati u natjecateljski ritam. Tim pre jer ih očekuje veoma težak ritam u La Ligi. Madriđani su prije pauze zbog Svjetskog prvenstva bili u zaista katastrofalnoj formi, a uvjereni smo da im je ovaj odmor itekako godio. Natjecanje u Kupu kralja nastavlja protiv nižerazredne ekipe CD Arenteiro, koja je u 15 utakmica Segunde RFEF lige zabila samo 16 golova. Ovako mali broj golova u ovako slaboj konkurenciji ne ohrabruje, pa bi u ovom susretu gostujuća obrana mogla lakše od očekivanog spasiti svoja vrata. Atletico Madrid je veliki favorit i očekujemo da će to opravdati na terenu.

Oba daju gol – ne @ 1,70

21:00 Manchester City vs. Liverpool, Engleska EFL Kup

O momčadima poput Manchester Cityja i Liverpoola ne treba previše trošiti riječi. Mnogi ljubitelji nogometa slažu se da je ovaj dvoboj praktički “finale prije finala”. U Engleskoj je svaki trofej važan, ali nekako nam se čini da će Manchester City sve resurse usmjeriti na sustizanje Arsenala u Premier ligi. EFL Cup je natjecanje koje bi u ovom trenutku moglo biti zanimljivije Liverpoolu, koji je već u studenom završio utrku za naslov. Obje momčadi imaju nevjerojatnu ofenzivnu kvalitetu i potencijal, a uz činjenicu da su njihovi međusobni dueli vrlo često učinkoviti, golovi se nameću kao logičan izbor. Prema njihovim napadačkim linijama, mislimo da bi ovdje mogli vidjeti 3 gola.

Zbroj golova 3+ @ 1,61

Tiket dana

Panetolikos vs. PAOK GG -NE
CD Arenteiro vs. Atletico Madrid GG -NE
Manchester City vs. Liverpool 3+

Koeficijent: 4,79
Kladionica: BET365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.