Tiket dana – četvrtak 24.03.2022.

Dusan
24 ožujka, 2022
490 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

U centru pažnje ljubitelja sporte u četvrtak će biti kvalifikacije širom sveta za Svetsko prvenstvo u Kataru, kao i dve jako zanimljive utakmice košarkaške Eurolige.

Evo naših predloga za tiket dana za četvrtak 24.03.2022. godine

20:45 Italija – Severna Makedonija, Svetsko prvenstvo, kvalifikacije

Nakon fenomenalnog nastupa na Evropskom prvenstvu i osvajanja titule prvaka starog kontintenta, Italija je je nonšalantno startovala novi ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to ih je koštalo direktnog plasmana.

Oni su završili kao drugoplasirana ekipa grupe C, iza Švajcarske, pa će vizu za Katar morati da traže preko baraža, gde ih u polufinalnom duelu očekuje ekipa Severne Makedonije. Makedonci su, sa druge strane, uspeli da se domognu baraža tako što su kvalifikacije završili na drugom mestu svoje grupe iza Nemačke, pa ih sada čeka veliki izazov.

Italijani su za ove baraž mečeve okupili najjači mogući sastav, a selektor Roberto Mancini ne želi da propusti ništa slučaju. Razlika u kvalitetu dve reprezentacije je ogromna i sve osim lake i ubedljive pobede “Azura” bi bilo veliko iznenađenje

Italija -1.5 / 1.6

02:30 Urugvaj – Peru, Svetsko prvenstvo, kvalifikacije

Južnoameričke kvalifikacije ulaze u samu završnicu. Reprezentacije Urugvaja, Perua i Čilea će se u preostala dva kola boriti za treće i četvrto mesto koje direktno vodi u Katar, a upravo će se Urugvajci i Peruanci u noći između četvrtka i petka sastati u Montevideu.

Domaća reprezentacija je sakupila 22 boda na 16 mečeva i trenutno je na četvrtom mestu, dok su gosti na petom sa poenom manje, tako da ishod ovog duela može biti od presudnog značaja za konačni rasplet.

Popularni “La Celeste” su za ovaj meč okupili najjači mogući sastav, pa ćemo od prvog minuta na terenu gledati Suareza, Cavanija, Bentancura, De Arrascaetu, Valverdea, Arauja, Gimeneza, Godina…

Mišljenja smo da je kvalitet na strani domaće reprezentacije i da će Urugvajci u ovom meču osigurati plasman na smotru najjačih svetskih selekcija.

Urugvaj 1 / 1.56

20:05 Maccabi Tel Aviv – Real Madrid, Euroleague

U četvrtak su na programu samo dva meča košarkaške Evrolige, a u jednom od njih u Tel Avivu će snage odmeriti velikani evropske košarke Maccabi i madridski Real. I jedni i drugi su ove sedmice već odigrali po jedan meč – “Ponos Izraela” je ubedljivo savladao Armani (75:58), dok su “Los Blancosi” u tesnoj završnici poraženi u Istanbulu od Anadolu Efesa (90:93).

I dok su Madriđani sigurni učesnici doigravanja, Maccabi će morati ozbiljno da se pomuči kako bi osigurao taj status, jer se trenutno nalazi na 7. mestu sa skorom 12-11. Najbolji igrači tima moraće da pruže svoj maksimum u preostalim utakmicama, a jedan od igrača koji je u odličnoj formi je James Nunnally.

Nekadašnji košarkaš Fenerbahcea, Armanija, Minnesota Timberwolvesa, Houston Rocketsa, New Orleans Pelicansa igra sjajno u poslednje vreme i u kontinuitetu beleži dvocifreni učinak. Pre dva dana je postigao 14 poena, prošle sedmice je Crvenoj Zvezdi ubacio 24, a odlične brojke beleži i u šampionatu Izraela.

Ukoliko žele da trijumfuju protiv izuzetno kvalitetnog sastava Real Madrida najbolji poenteri moraju biti na optimalnom nivou, a sudeći po formi Nunnallya, velike su šanse da bude na visini zadatka i u četvrtak.

James Nunnally 12.5 points over / 1.87

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VRLO DOBRIM KOEFICIJENTOM 4.66 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI NEŠTO VIŠE OD 36 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan