Tiket dana – četvrtak 24.11.2022

Srba331
24 studenoga, 2022
1275 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Jučer nam je jedan gol u meču Belgije i Kanade u drugom poluvremenu nedostajao za dva pogođena listića, ali i to je sastavni dio klađenja. Za četvrtak 24.11.2022 smo ponovo spremili dva listića, sa kombinacijom fudbala i košarke. Izabrali smo utakmice sa Svjetskog prvenstva kao i duele iz najkvalitetnijeg košarkaškog natjecanja u Europi.

17:00 Portugal vs. Ghana, World Cup

Zadnja prilika da Cristiano Ronaldo osvoji trofej, a vjerojatno i posljednji put da tako “zrela” i kvalitetna nogometna imena igraju zajedno. Portugal je do Katara morao na teži put i upravo zato ne vjerujemo da će olako shvatiti ovo natjecanje. Iako je Gana jedna od najboljih reprezentacija u Africi, ipak je neumjesno uspoređivati ​​njihovu stvarnu snagu sa stvarno moćnim Portugalom. Cancelo, Dias, Bruno, Cristiano i Leao vrhunski su igrači u svom “prime timeu”, pa ako pruže barem 50 posto svojih realnih kvaliteta, Portugal ovo dobiva s laganih 3:0. Vjerujemo u ultraofanzivan pristup Portugalaca, a kako se Gana baš i ne može pohvaliti ofenzivnim kvalitetama, vjerujemo da će većinu vremena provesti u defenzivi.

Portugal not to lose and under 4.5 @ 1,30

20:00 Brazil vs. Serbia, World Cup

Iako je euforija u Srbiji na vrhuncu, moramo biti malo realni. Brazil je reprezentacija koja u svom sastavuima igrače koji posjeduju nevjerojatnu tehniku, kreativnost – jednom riječju “suhu kvalitetu”. Ne možemo reći da Srbija nema takve igrače, ali je to puno skromnije. Realno je reći da će Srbija nastaviti tražiti bodove za prolaz dalje protiv Kameruna i Švicarske, dok dvoboj s Brazilom treba odigrati opušteno i bez pritiska. Ovdje vjerujemo da će Brazilci kontrolirati situaciju na terenu i da će oni biti ti o kojima će najviše ovisiti konačni rezultat. Mišljenja smo da nas čeka “rovovska borba” gdje bi trebala prevagnuti individualna kvaliteta Brazilaca.

Serbia Under 1.5 @ 1,23

20:00 Olympiacos vs. Alba Berlin, Euroleague

Bez sumnje, Olympiacos je na početku ove sezone pokazao da će biti legitiman konkurent za trofej. Dobro su uskladili obranu i napad, kemija je na visokoj razini, ali i pored toga nije realno očekivati ​​da će dobiti 15 utakmica zaredom. Ozbiljan udarac doživjeli su u prošlom kolu kada su poraženi od Maccabi Tel Aviva sa 90:84, a zanimljivo je da su tu utakmicu izgubili u zadnjih 5 minuta. S druge strane, ovdje su kladionice totalno podcijenile Albu koja je u nizu poraza i koja jednostavno mora reagirati. Olympiacos je bolji, ali mislimo da nije toliko bolji da ovaj meč može dobiti s više od 20 poena razlike.

Alba Berlin +20.5 AH @ 1,31

20:45 Real Madrid vs. Partizan, Euroleague

Real je favorit u Madridu protiv puno boljih momčadi od Partizana. Očekuje se pobjeda domaćina, i vjerujemo da Real ovdje neće imati previše problema doći do novih bodova. Partizan je u utorak imao snage i koncentracije samo u prvih 15 minuta u duelu protiv Barcelone, ali moramo reći da jednostavno “lopta nije htjela u koš”. Nositelji igre potpuno su podbacili, a kako Partizan ove sezone nije odigrao dvije loše utakmice zaredom, očekujemo puno raznovrsniji ofenzivni arsenal ovog puta. Real Madrid je momčad koja voli brži ritam, a kako Partizan u momčadi ima igrače koji se lako prilagođavaju takvom ritmu, vjerujemo da bi ovo mogla biti utakmica s velikim brojem poena.

Over 152.5 @ 1,305

TIKET 1


Portugal vs. Ghana / Portugal not to lose and under 4.5 @ 1,30

Brazil vs. Serbia Serbia Under 1.5 @ 1,23

Olympiacos vs. Alba Berlin / Alba Berlin +20.5 AH @ 1,33

Real Madrid vs. Partizan / Over 152.5 @ 1,31

Koeficijent: 2,79

Kladionica: 
22BET

TIKET 2


Portugal vs. Ghana / Over 7.5 shots on target @ 1,72

Brazil vs. Serbia Serbia Under 1.5 + Total goals second half Over 0.5 @ 1,53

Real Madrid vs. Partizan / Real Madrid Under 97.5 + Partizan +19.5 AH @ 1,40

Koeficijent: 3,68

Kladionica: BET365

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA 1 ON SE PLAĆA ODLIČNIM KOEFICIJENTOM 2,79. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI OKO 18 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN. Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.